* Cut The Crap club opent haar inschrijfdeuren elke 21e dag van de maand tot en met het einde van de maand.

 

Edit your life frequently and ruthlessly.
It's your masterpiece after all.

— Nathan W. Morris

 

Je eigen business. Dat is dé droom toch? Alles zelf mogen kiezen. Wat een luxe!

De realiteit is anders. Je rent de hele dag rond. Chaotisch, ongefocust, ontevreden, overweldigd, futloos. Je springt van de hak op de tak. De hele dag door check je je mailbox en social media. Aan het einde van de dag heb je van alles gedaan, maar je hebt geen idee wat precies. 

Pff, hoe kom je uit deze chaos?

Stel je voor dat je morgen wakker wordt met frisse energie.

Je hebt de hele ochtend voor jezelf. Je voelt je rustig, want je kan kiezen tussen het voorbereiden op een gesprek met één van je toffe klanten die middag (want je hebt alleen maar klanten die je energie geven) of het uitwerken van opdrachten voor je eigen workshop volgende week waar je helemaal excited over bent. Geen druk, want je doet dingen waar je blij van wordt.

Van je mailbox heb je geen last, want die check je vanmiddag pas. Niemand stoort je via de telefoon, want je hebt aangegeven dat mensen je vooral mogen mailen of appen. Die berichten verwerk je vervolgens lekker in je eigen tijd, wanneer jij zin en energie hebt.

's Middags heb je een hele goede sessie met je klant. Ja, dit klopt voor je. Je wilt het eigenlijk wel vieren, want dit voelt zo goed. Fuck it. Je gooit je laptop dicht en schenkt een wijntje in. Je legt je voeten op tafel. Dit heb je wel verdiend. Tijd voor jezelf. 

's Avonds komt je partner gestresst thuis. Maar hij komt niet terecht in de normale chaos. "Wow, wat ben jij relaxed." Hij zucht eens diep en alle zwaarte valt van hem af. Thuis is nu een oase van rust.

Ok ok. Niet elke dag zal er zo uitzien.

Maar damn, is dit niet waar je naar verlangt?

De grap? Het is totally doable. Dat weet ik uit eigen ervaring. Deze switch heb ik jaren geleden gemaakt. Ik heb eindelijk geleerd om te genieten. Om nee te zeggen tegen projecten die me vooral energie kosten. Om alleen die klanten aan te trekken die me juist energie opleveren. Om mijn eigen programma's te ontwikkelen waarvan ik voel dat ze kloppen, waarvan ik weet dat mensen anders gaan werken en leven. Om mijn business te vereenvoudigen en automatiseren, waardoor ik alle tijd en ruimte heb om te focussen op het echte werk. Ik voel me waardevol.

En ik kan tegenwoordig prima stilzitten. Maar soms heb ik ineens zoveel energie en ideeën dat ik gewoon lekker vol aan de slag wil. Dat doe ik dan ook. Want ik ben zelfstandig professional en bepaal dus zelf wat ik doe, wanneer ik dat doe, waar ik dat doe, hoe en met wie. Jij toch ook?

 

Voor wie is Cut The Crap Club?

Zelfstandig professionals. Het maakt niet uit of je nieuw bent hierin of al eerder hebt gewerkt met me. Als frisse newbie kan je alles ontdekken, uitvinden wat voor jou werkt en echt de basis neerzetten. De doorgewinterde zelfstandig professional kan haar geheugen opfrissen, aanscherpen en een laag dieper gaan. Iedereen leert van elkaar en ik van jullie.

 

Wat krijg je bij het lidmaatschap?

Zes maanden je persoonlijke stok achter de deur

Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt mij. En je medestrijders die worstelen met dezelfde crap.

Elke maand grijp je één missie by the balls

Maart 2017: Bouw een briljante to-do list
April 2017: Schrappen in je projecten
Mei 2017: Digitaliseer je administratie
Juni 2017: Getting shit done
Juli 2017: Clean up your mailbox
(Je kan inschrijven vanaf de 21e dag van de maand t/m het einde van de maand.)

Alles vanuit de gedachte cut the crap. Schrappen. Vereenvoudigen. Automatiseren. Uitbesteden.

Je pakt het grondig aan dus. Je krijgt van mij heldere lessen stap voor stap, praktische tips, checklists, workflows en handige tools + alle ruimte om ermee te oefenen, spelen en experimenteren.

Je krijgt eindelijk overzicht. Rust. Focus. Voldoening. Flow. Meer tijd, aandacht en energie voor het echte werk, je gezin, je familie, je vrienden, je business, je hobby en het allerbelangrijkste: jezelf. Als jij je goed voelt, voelen anderen dat ook.

Het is dus niet zomaar even een workshop of cursus waarbij je driftig notities maakt en er nooit meer iets mee doet. Nee, je gaat het echt toepassen. Je gaat angsten overwinnen, oude zooi loslaten en plaatsmaken voor nieuwe energie. Je maakt het onderdeel van je eigen ritme. Je business wordt one smooth motherfucker.

En zit er een missie bij die jou niet zo aanspreekt? No worries, genoeg andere onderwerpen waar je wél heel veel mee kan. 

Clubhuis

Yay! Een clubhuis. Hoe fucking cool is dat? En jij bent welkom als clublid. Een fijne, warme plek waar je altijd terecht kunt als je vastloopt, vragen hebt, een overwinning wilt delen, handige tips kwijt wilt of gewoon als je wat tijd over hebt en klaar wilt staan voor andere clubleden die je hulp goed kunnen gebruiken. Wekelijks delen we onze valkuilen, successen, maar doen we ook website reviews. Superwaardevol. Handig via Facebook, want daar ben je toch al dagelijks. (Ja, probeer dat maar eens te ontkennen.)

Maandelijkse Cut The Crap Coffee Corner

We drinken elke maand met z'n allen samen een heerlijke kop koffie. Online. Ondertussen kun je elke vraag stellen die je wilt stellen over de missie van die maand.

Live events

We ontmoeten elkaar ook face-to-face. Coworkmiddagen, koffiedates, Power Hours, masterminds. De events vinden plaats door het hele land. Per meetup kan het zijn dat je een klein bedrag bijlegt. Van online word ik blij, maar van offline ook. It's all in the mix, baby.

Speciale acties

Ik organiseer zo nu en dan toffe festivals, events, workshops, trainingen en cursussen. Online en offline. Als clublid krijg je als eerste toegang en natuurlijk de VIP treatment. Voor een speciale prijs. 

Surprise guests

Ja. Verrassing hè. :)

 

Who the fuck is Patty?

Vroeger had ik altijd haast, was ik nooit tevreden en voelde ik continue onrust in mijn hoofd en lijf.

Inmiddels ben ik 7 jaar zelfstandig professional. Minimaliseren is de rode draad. Bewust keuzes maken dus.

Zo verbrak ik in 2015 mijn relatie na 10 jaar en verhuisde ik vanuit New York terug naar Nederland. The American Dream was niet voor mij.

Ik weet dus hoe het is om moeilijke keuzes te maken. Hell, 2015 en 2016 waren mijn heftigste jaren ooit. Maar ik heb nergens spijt van, want ik doe wat voor mij klopt. Uit liefde voor mezelf. Ik kán niet anders.

Nu jij nog. 

 

If you don’t write your own rules, someone else will.
And it won’t be pleasant.

— James Altucher

 

Wanneer?

Je kan elke maand inschrijven vanaf de 21e dag van de maand t/m het einde van die maand. De instroom is beperkt dus.

 

Hoeveel?

Je krijgt je stok achter de deur, maandelijkse missies, een clubhuis, alles vragen wat je maar wilt, liefdevolle support, live meetups, speciale acties en surprise guests voor maar 199 euro ex btw per halfjaar. Precies. Voor minder dan 1 euro per dag krijg je al je shit op orde.

Dus. Duidelijk toch?

 

Geen enkel risico

Ik weet wat ik doe en wat het jou oplevert. Heb je alle opdrachten gedaan en haal je er geen waarde uit? Laat het me weten binnen 14 dagen. Dan krijg je het volledige bedrag terug.

 

Heb je vragen?

All you have to do is ask. Mail me: mail@pattygolsteijn.com

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Het was verfrissend om naar mijn leven te kijken door Patty's bril. Ik kan nu weer met een opgeruimd gevoel aan nieuwe dingen kan beginnen. Je bereikt zoveel meer met een Personal Ass-kicker."
— Esther Jacobs, spreker en auteur

Mijn hoofd zat vol met ideeën. Toch bleef ik mij maar verdiepen in boeken, websites, etc. Ik moest gewoon duidelijke keuzes maken en het beste idee uitwerken. Ik heb toen alle afspraken voor de rest van het jaar afgezegd om me te kunnen focussen op het ontwikkelen van online producten. Dit is absoluut geslaagd!"
— Laura Vink, fotograaf

"Ik deed altijd 100 dingen tegelijk en wilde eigenlijk niet kiezen, maar ik wist dat ik focus moest aanbrengen in mijn (professionele) activiteiten. Door Cut The Crap kan ik nu sneller en makkelijker ergens afscheid van nemen en tegelijkertijd ergens volledig voor gaan. Patty is 100% ervaringsdeskundige. Ze weet waar ze het over heeft."
— Jan Peter Bogers, professioneel bemoeial

"Ik heb bizar veel voor elkaar gekregen in deze training. Er is een wereld voor me open gegaan!"
— Nicole Olsthoorn, natuurcoach

"Patty's rustige, no-nonsense aanpak en kritische vragen zorgen voor verrassende resultaten. Ik heb drastisch geschrapt en in ruil veel rust in mijn hoofd gekregen én ik krijg veel meer gedaan."
— Tineke Blokzijl, coach voor introverte vrouwen

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon niet zo veel kán doen als ik graag zou willen. Patty heeft me enorm geholpen te kiezen voor wat ik wel wil."
— Linda Commandeur, sociaal ondernemer

"Patty laat niet los. Zodra ze snapt wat je doel is wordt dat haar doel, en zet ze je op een behoorlijke no-nonsense manier aan om dat ook waar te maken."
— Frank Garten, intercultural business consultant

"De flexibiliteit, openheid en het persoonlijke karakter zijn heel erg waardevol voor me geweest. Ik zie nu in dat ik meer kan dan ik vaak denk. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat ik wil aanpakken."
— Petra Mertens, businesscoach

"Patty heeft me onwijs geholpen om orde aan te brengen in mijn business en mijn leven. Ik heb nu een veel beter idee hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien en mijn ideeën zijn kraakhelder."
— Petra Wiebenga, copywriter & blogger

"Het voelde heel goed om geforceerd te worden om na te denken over mijn eigen aanpak. Ik heb nu meer focus, ik werk efficiënter en ik weet waar ik actie op moet ondernemen."
— Janneke Boerman, jurist

"Ik vond het confronterend om te zien welke dingen ik volhield terwijl ik ze eigenlijk niet meer wilde doen. Patty heeft me gesupport om mijn shit voor elkaar te krijgen." 
 — Beke Olyrhook, trainingsacteur

 

FAQ

Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?
Nope. Je krijgt wel de tools, tips en liefdevolle support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens je lidmaatschap, maar ook daarna. Het is een andere manier van werken en leven. Cutting the crap is een spier die je kunt trainen. Elke dag. 

Hoe ontvang ik alle missies?
Alle missies verlopen via Facebook. Daar delen we ook onze struggles, vragen, inzichten, tips en resultaten. Wil je niet verleid worden tot het dagelijks checken van Facebook? Download dan de app Facebook Groups.

Kan ik eerder missies inzien?
Ja, absoluut. Je kan namelijk eenvoudig de eerdere video's terugkijken en de opdrachten aanpakken in je eigen tempo.

Hoeveel tijd ga ik investeren?
Hou rekening met een uur of meer per week. It's up to you. Dat is geen extra werktijd, dat is andere werktijd. Je gaat met deze missies gigantisch groeien, in kleine stappen. Als je terugkijkt naar toen je begon denk je: wow, wat ben ik ver gekomen en ik had het niet eens in de gaten.

Meer dan een uur per week?! Zoveel tijd heb ik niet!
Precies. Dat is het hele punt. Je hebt nooit de tijd gehad om op deze manier te focussen op je business en dat ga je nooit krijgen als je niet schrapt. Met Cut The Crap Club creëer je ruimte om te werken áán je business, elke week. Ook als je daarna zonder mij verder wilt. (Boehoe. Ik mis je nu al.)

Zijn er ook lidmaatschappen van drie maanden of een jaar?
Voor nu is alleen een lidmaatschap voor zes maanden beschikbaar. Omdat ik dat een fijne periode vind en denk dat je daar het meeste uithaalt.

Loopt mijn lidmaatschap automatisch door?
Nee, je lidmaatschap loopt niet automatisch door. Na zes maanden krijg je bericht van me en kun je kiezen of je wilt verlengen of niet.

Ik ben er klaar voor, maar teeering wat een bedrag.
Ga je door met half-assed werken of kies je ervoor om te investeren in jezelf om je business nu eens goed neer te zetten, once and for all?
...
Dat dacht ik al.