Edit your life frequently and ruthlessly.
It's your masterpiece after all.

— Nathan W. Morris

 

Je eigen business. Dat is dé droom toch? Alles zelf mogen kiezen. Wat een luxe!

De realiteit is anders. Je rent de hele dag rond. Chaotisch, ongefocust, ontevreden, overweldigd, futloos. Je springt van de hak op de tak. De hele dag door check je je mailbox en social media. Aan het einde van de dag heb je van alles gedaan, maar je hebt geen idee wat precies. 

Pff, hoe kom je uit deze chaos?

 

Hoe heerlijk zou het zijn als ...

 • je 's ochtends wakker wordt en precies weet wat er moet gebeuren?
 • je aan het einde van de dag het gevoel hebt dat je écht iets voor elkaar hebt gekregen?
 • je voornamelijk werk doet waar je energie van krijgt?
 • je zelf je week kan indelen zoals JIJ het wil?
 • je de hele werkweek voelt dat je alles onder controle hebt?
 • je niet meer hoeft te werken in de avonden en in het weekend? (Alleen als jij dat wil natuurlijk.) 
 • je veel meer tijd overhoudt voor de dingen waar je blij van wordt: tekenen, schrijven, wandelen, knuffelen met je partner, spelen met je kinderen?

 

Voor wie is Cut The Crap Club?

Zelfstandig professionals. Van starters tot gevorderden.

 

Wat krijg je bij je membership?

 • Een stok achter de deur
  Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt mij. En je medeclubbers die worstelen met dezelfde crap.

 • Elke maand grijp je één missie by the balls
  Denk aan Bouw een briljante to-do list, Digitaliseer je administratie, Getting shit done, Nee zeggen zonder schuldgevoel en Clean up your mailbox.  Je krijgt van mij heldere lessen in kleine stappen met praktische tips, checklists, workflows en handige tools. Plus alle ruimte om ermee te oefenen, spelen en experimenteren. 
  Extra fijn: je kan ook alle voorgaande missies terugkijken, oppakken en er vragen over stellen.
  Maandmissie januari 2018: grip op je geld.

 • Online clubhuis
  Yay! Een clubhuis. Hoe fucking cool is dat? Een fijne, warme plek waar je altijd terecht kunt met je vragen en struggles. Superwaardevol. Handig via Facebook, want daar ben je toch al dagelijks. (Ja, probeer dat maar eens te ontkennen.) Overigens hou ik er bewust rekening mee dat je geen nummer wordt en dat de club lekker aan blijft voelen, dus als het vol is, is het vol.

 • Tweewekelijkse online mastermind
  Voor een portie inspiratie, om je hart te luchten, te luisteren, tips te delen en ontvangen en om je vragen te stellen over de missie van die maand. We ontmoeten elkaar met beeld en geluid, dus we gaan écht met elkaar in gesprek.

 

Wie is Patty?

Vroeger had ik altijd haast, was ik nooit tevreden en voelde ik continue onrust in mijn hoofd en lijf.

Inmiddels ben ik 7,5 jaar zelfstandig professional. Cut the crap is de rode draad. Bewust keuzes maken dus.

Zo verbrak ik in 2015 mijn relatie na 10 jaar en verhuisde ik vanuit New York terug naar Nederland. The American Dream was niet voor mij.

Ik weet dus hoe het is om moeilijke keuzes te maken. Hell, 2015 en 2016 waren mijn heftigste jaren ooit. Maar ik heb nergens spijt van, want ik doe wat voor mij klopt. Uit liefde voor mezelf. Ik kán niet anders.

Nu jij nog. 

 

If you don’t write your own rules, someone else will.
And it won’t be pleasant.

— James Altucher

 

Voor wie?

Voor zelfstandig professionals die zich overweldigd voelen.

Ben je Virtual Assistant? Check dan Regelhelden.com.

 

Hoeveel?

Je krijgt je sparringpartners, maandelijkse missies, een clubhuis, alles vragen wat je maar wilt, liefdevolle support en live meetups voor maar 29 euro per maand (exclusief btw).

Je kan maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van 14 dagen voor het einde van je lidmaatschapsperiode, dus je zit nergens aan vast. 

 

Geen enkel risico

Ik weet wat ik doe en wat het jou oplevert. Heb je alle opdrachten gedaan en haal je er geen waarde uit? Laat het me weten binnen 21 dagen na de start van je abonnement. Dan krijg je het volledige bedrag terug.

 

Heb je vragen?

All you have to do is ask. Mail me: mail@pattygolsteijn.com

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Het was verfrissend om naar mijn leven te kijken door Patty's bril. Ik kan nu weer met een opgeruimd gevoel aan nieuwe dingen kan beginnen. Je bereikt zoveel meer met een Personal Ass-kicker."
— Esther Jacobs, spreker en auteur

“Door de club groei ik heel erg in mijn oordeel over mezelf en mijn werk en heb ik al veel meer balans tussen privé/leven en ‘moeten’ werken. Er zijn best al een hoop dingen geschrapt, ik kijk anders en maak andere keuzes. Ik ben dankbaar voor de club en voor de inzichten. En blij met mijn nieuwe keuzes en mezelf (meestal).”
— Fanny Cattenstart

"Mijn hoofd zat vol met ideeën. Toch bleef ik mij maar verdiepen in boeken, websites, etc. Ik moest gewoon duidelijke keuzes maken en het beste idee uitwerken. Ik heb toen alle afspraken voor de rest van het jaar afgezegd om me te kunnen focussen op het ontwikkelen van online producten. Dit is absoluut geslaagd!"
— Laura Vink, fotograaf

"Ik deed altijd 100 dingen tegelijk en wilde eigenlijk niet kiezen, maar ik wist dat ik focus moest aanbrengen in mijn (professionele) activiteiten. Door Cut The Crap kan ik nu sneller en makkelijker ergens afscheid van nemen en tegelijkertijd ergens volledig voor gaan. Patty is 100% ervaringsdeskundige. Ze weet waar ze het over heeft."
— Jan Peter Bogers, professioneel bemoeial

"Ik heb bizar veel voor elkaar gekregen in deze training. Er is een wereld voor me open gegaan!"
— Nicole Olsthoorn, natuurcoach

"Patty's rustige, no-nonsense aanpak en kritische vragen zorgen voor verrassende resultaten. Ik heb drastisch geschrapt en in ruil veel rust in mijn hoofd gekregen én ik krijg veel meer gedaan."
— Tineke Blokzijl, coach voor introverte vrouwen

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon niet zo veel kán doen als ik graag zou willen. Patty heeft me enorm geholpen te kiezen voor wat ik wel wil."
— Linda Commandeur, sociaal ondernemer

"Patty laat niet los. Zodra ze snapt wat je doel is wordt dat haar doel, en zet ze je op een behoorlijke no-nonsense manier aan om dat ook waar te maken."
— Frank Garten, intercultural business consultant

"De flexibiliteit, openheid en het persoonlijke karakter zijn heel erg waardevol voor me geweest. Ik zie nu in dat ik meer kan dan ik vaak denk. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat ik wil aanpakken."
— Petra Mertens, businesscoach

"Patty heeft me onwijs geholpen om orde aan te brengen in mijn business en mijn leven. Ik heb nu een veel beter idee hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien en mijn ideeën zijn kraakhelder."
— Petra Wiebenga, copywriter & blogger

"Het voelde heel goed om geforceerd te worden om na te denken over mijn eigen aanpak. Ik heb nu meer focus, ik werk efficiënter en ik weet waar ik actie op moet ondernemen."
— Janneke Boerman, jurist

"Ik vond het confronterend om te zien welke dingen ik volhield terwijl ik ze eigenlijk niet meer wilde doen. Patty heeft me gesupport om mijn shit voor elkaar te krijgen." 
 — Beke Olyrhook, trainingsacteur

 

FAQ

Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?
Nope. Je krijgt wel de tools, tips en liefdevolle support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens je lidmaatschap, maar ook daarna. Het is een andere manier van werken en leven. Cutting the crap is een spier die je kunt trainen. Elke dag. 

Hoe ontvang ik alle missies?
Alle missies verlopen via Facebook. Daar delen we ook onze struggles, vragen, inzichten, tips en resultaten. 

Kan ik eerder missies inzien?
Ja, absoluut. Je kan namelijk eenvoudig de eerdere video's terugkijken en de opdrachten aanpakken in je eigen tempo.

Hoeveel tijd ga ik investeren?
Hou rekening met een uur of meer per week. It's up to you. Dat is geen extra werktijd, dat is andere werktijd. Je gaat met deze missies gigantisch groeien, in kleine stappen. Als je terugkijkt naar toen je begon denk je: wow, wat ben ik ver gekomen en ik had het niet eens in de gaten.

Meer dan een uur per week?! Zoveel tijd heb ik niet!
Precies. Dat is het hele punt. Je hebt nooit de tijd gehad om op deze manier te focussen op je business en dat ga je nooit krijgen als je niet schrapt. Met Cut The Crap Club creëer je ruimte om te werken áán je business, elke week. 

Loopt mijn lidmaatschap automatisch door?
Ja, je lidmaatschap loopt automatisch door. Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur ontvang je vanzelf in je inbox. Je kan je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar mij: mail@pattygolsteijn.com Je hebt een opzegtermijn van 14 dagen, zodat ik de ruimte heb om je verzoek te verwerken.