Je bent één van die mensen die de stap heeft gezet om voor zichzelf te beginnen. Je had zo'n mooi beeld voor je. Met heldere doelen en plannen. Je begon vol enthousiasme.

Ergens along the way kwam er een project voorbij dat goed betaalde. Het paste niet helemaal, maar toch zei je ja, want je kon het geld goed gebruiken. Hier en daar werd je ook gevraagd voor toffe projecten, maar onbetaald. "Goed voor mijn zichtbaarheid", dacht je. Het leven kwam ook nog even tussendoor.

Intussen ben je zo afgeleid dat er weinig overgebleven is van je oorspronkelijke business. Maar je bent ook veranderd in al die jaren. Dus het past niet meer.

Ondertussen ren je rond. Chaotisch, ongefocust, ontevreden, overweldigd, futloos. Je springt van de hak op de tak. De hele dag door check je je mailbox en social media. Aan het einde van de dag heb je van alles gedaan, maar je hebt geen idee wat precies. Je eigen projectplannen liggen nog altijd op de plank. Je zegt overal ja op en bedenkt pas later dat het helemaal niet handig was. Doorzetten dan maar. Me-time? Wat is dat? Stilzitten lukt je niet. Tijdens quality time met je gezin ben jij in je hoofd bezig met alle to-do's op je lijstje. Vanavond maar weer doorwerken dan.

Pff, hoe kom je uit dit razende hamsterwiel?

 

Haal adem. Maak pas op de plaats. Kijk om je heen. En dan: keuzes maken en schrappen. Dat is precies wat we doen in Cut The Crap Level 1.

 

Stel je voor dat je morgen wakker wordt met frisse energie.

Je hebt de hele ochtend voor jezelf. Je voelt je rustig, want je kan kiezen tussen het voorbereiden op een gesprek met één van je toffe klanten die middag (want je hebt alleen maar klanten die je energie opleveren) of het uitwerken van opdrachten voor je eigen workshop volgende week waar je helemaal excited over bent. Geen druk, want je doet dingen waar je blij van wordt.

Van je mailbox heb je geen last, want die check je vanmiddag pas. Niemand stoort je via de telefoon, want je hebt aangegeven dat mensen je vooral mogen mailen of appen. Die berichten verwerk je vervolgens lekker in je eigen tijd, wanneer jij zin en energie hebt.

's Middags heb je een hele goede sessie met je klant. Ja, dit klopt. Je wilt het eigenlijk wel vieren, want dit voelt zo goed. Fuck it. Je gooit je laptop dicht en schenkt een wijntje in. Je legt je voeten op tafel. Dit heb je wel verdiend. Tijd voor jezelf. 

's Avonds komt je partner gestresst thuis. Maar hij komt niet terecht in de normale chaos. "Wow, wat ben jij relaxed." Hij zucht eens diep en alle zwaarte valt van hem af. Thuis is nu een oase van rust.

 

Ok ok. Niet elke dag zal er zo uitzien.

Maar damn, is dit niet waar je naar verlangt?

De grap? Het is totally doable. Dat weet ik uit eigen ervaring. Deze switch heb ik jaren geleden gemaakt. Ik heb eindelijk geleerd om te genieten. Om nee te zeggen tegen projecten die me vooral energie kosten. Om alleen die klanten aan te trekken die me juist energie opleveren. Om mijn eigen programma's te ontwikkelen waarvan ik voel dat ze kloppen, waarvan ik weet dat mensen anders gaan werken en leven. Ik voel me waardevol.

En ik kan tegenwoordig prima stilzitten. Maar soms heb ik ineens zoveel energie en ideeën dat ik gewoon lekker vol aan de slag wil. Dat doe ik dan ook. Want ik ben zelfstandig professional en bepaal dus zelf wat ik doe, wanneer ik dat doe, waar ik dat doe, hoe en met wie. Jij toch ook?

 
 

Wat zeggen je voorgangers?

"Het was verfrissend om naar mijn leven te kijken door Patty's bril. Ik kan nu weer met een opgeruimd gevoel aan nieuwe dingen kan beginnen. Je bereikt zoveel meer met een Personal Ass-kicker."
— Esther Jacobs, spreker en auteur

"Patty laat niet los. Zodra ze snapt wat je doel is wordt dat haar doel, en zet ze je op een behoorlijke no-nonsense manier aan om dat ook waar te maken."
— Frank Garten, intercultural business consultant

"De flexibiliteit, openheid en het persoonlijke karakter zijn heel erg waardevol voor me geweest. Ik zie nu in dat ik meer kan dan ik vaak denk. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat ik wil aanpakken."
— Petra Mertens, businesscoach

"Patty heeft me onwijs geholpen om orde aan te brengen in mijn business en mijn leven. Ik heb nu een veel beter idee hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien en mijn ideeën zijn kraakhelder."
— Petra Wiebenga, copywriter & blogger

"Het voelde heel goed om geforceerd te worden om na te denken over mijn eigen aanpak. Ik heb nu meer focus, ik werk efficiënter en ik weet waar ik actie op moet ondernemen."
— Janneke Boerman, jurist

"Ik vond het confronterend om te zien welke dingen ik volhield terwijl ik ze eigenlijk niet meer wilde doen. Patty heeft me gesupport om mijn shit voor elkaar te krijgen." 
 — Beke Olyrhook, trainingsacteur


 

Wat krijg je in deze training?

Waardevolle persoonlijke begeleiding in een kleine groep. Je krijgt aandacht. Geen massaprogramma waar je één van de vele bent. Ik ben je stok achter de deur en geef je liefde of een schop onder je reet. Wat er ook op dat moment nodig is.

Je gaat aan de slag met een mix aan opdrachten, inspiratie, video's, screencasts, webinars, tutorials, templates en tools. Praktisch en diepgaand.

Dit is geen quick fix, je krijgt geen shortcuts (die zijn er niet), er zijn geen geheimen, geen instant WOW-effect en er is geen succesformule. Het is een proces. Ik hou je persoonlijk in de gaten, maar jij doet het werk. Aan jezelf en voor jezelf.

Kortom, we gaan je hele business opruimen, zodat je weer je eigen regisseur wordt. Van daaruit bouw je verder. 

 

"If you don’t write your own rules, someone else will.
And it won’t be pleasant."

— James Altucher


 

Wat pakken we aan?

WEEK 1: Momentopname
Wat ligt er op dit moment op je bord?

WEEK 2: Toekomst
Waar zou je willen zijn? Geen standaardopdrachten, zoals moodboards, missie en visie. Door frisse opdrachten komen de antwoorden vanzelf naar boven.

WEEK 3: Het minimaliseren
Je gaat opruimen op verschillende manieren, keuzes maken. Wat blijft en wat gaat?

WEEK 4+5: Opstarten
Ja, je hebt moeilijke keuzes gemaakt! Wat nu? Hoe ga je weer aan de slag nadat je zulke keuzes hebt gemaakt? En wat komt eerst?

WEEK 6: Regels
Jij bepaalt. Jij pakt de controle weer.

 

Who the fuck is Patty?

Vroeger werd ik een bitch genoemd. Tegenwoordig heeft de arrogante trut plaatsgemaakt voor een kwetsbare chick. (Met ballen. Dat dan weer wel.)

Inmiddels ben ik 7 jaar zelfstandig professional. Minimalisme is de rode draad. Bewust keuzes maken dus.

Zo verbrak ik vorig jaar mijn relatie na 10 jaar en verhuisde ik vanuit New York terug naar Nederland. The American Dream was niet voor mij.

Ik weet dus hoe het is om moeilijke keuzes te maken. Hell, 2015 was mijn heftigste jaar ooit. Maar ik heb nergens spijt van, want ik doe wat voor mij klopt. Uit liefde voor mezelf. Ik kán niet anders.

Nu jij nog. 

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Mijn hoofd zat vol met ideeën. Toch bleef ik mij maar verdiepen in boeken, websites, etc. Ik moest gewoon duidelijke keuzes maken en het beste idee uitwerken. Ik heb toen alle afspraken voor de rest van het jaar afgezegd om me te kunnen focussen op het ontwikkelen van online producten. Dit is absoluut geslaagd!"
— Laura Vink, fotograaf

"Ik deed altijd 100 dingen tegelijk en wilde eigenlijk niet kiezen, maar ik wist dat ik focus moest aanbrengen in mijn (professionele) activiteiten. Door Cut The Crap kan ik nu sneller en makkelijker ergens afscheid van nemen en tegelijkertijd ergens volledig voor gaan. Patty is 100% ervaringsdeskundige. Ze weet waar ze het over heeft."
— Jan Peter Bogers, professioneel bemoeial

"Ik heb bizar veel voor elkaar gekregen in deze training. Er is een wereld voor me open gegaan!"
— Nicole Olsthoorn, natuurcoach

"Patty's rustige, no-nonsense aanpak en kritische vragen zorgen voor verrassende resultaten. Ik heb drastisch geschrapt en in ruil veel rust in mijn hoofd gekregen én ik krijg veel meer gedaan."
— Tineke Blokzijl, coach voor introverte vrouwen

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon niet zo veel kán doen als ik graag zou willen. Patty heeft me enorm geholpen te kiezen voor wat ik wel wil."
— Linda Commandeur, sociaal ondernemer


 

Geen enkel risico

Ik weet wat ik doe en wat het jou oplevert. Heb je alle opdrachten gedaan en haal je er geen waarde uit? Laat het me weten binnen 14 dagen. Dan krijg je het volledige bedrag terug.

 

DOE-HET-ZELF

€ 499* ex btw

vaste startdata
6 weken online opdrachten
onbeperkt plek
-
-
-
-

VIP

€ 599* ex btw

vaste startdata
6 weken online opdrachten
kleine groep
2 x 1-op-1 call van 20 min
live VIP-middag met groep
Facebook-groep
-

1-op-1

€ 999* ex btw

start wanneer je wilt
6 weken online opdrachten
alleen jij en ik
2 x 1-op-1 call van 20 min
live VIP-middag 1-op-1
24/7 e-mail + Whatsapp
1 x Power Hour live of offline

* Termijnbetaling is mogelijk. Vraag hier even naar.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

 

Heb je vragen?

Je kan me persoonlijk contacten. Mail me: mail@pattygolsteijn.com of plan een gratis call in.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe startdata? Schrijf je in voor mijn Patty Post.

 
 

FAQ

"Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?"
Nope. Ik geef je de tools en support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens de training, maar ook daarna. Het is geen truc. Het is een andere manier van werken en leven. Minimaliseren is een spier die je kunt trainen. Elke dag. 

"Krijg ik alle opdrachten via e-mail?"
Nee, we werken via een online platform: Pathwright. Je kunt eenvoudig inloggen met je eigen gegevens. Elke week komen nieuwe opdrachten beschikbaar, zodat je niet vooruit kunt lopen (precies wat je nodig hebt).

"Hoeveel tijd ga ik investeren?"
4 tot 8 uur per week. Dat is geen extra werktijd, dat is andere werktijd. Je gaat met deze opdrachten gigantische stappen zetten. Daarna herken je je leven niet meer. 

"4 tot 8 uur?! Zoveel tijd heb ik niet!"
Precies. Dat is het hele punt. Je hebt nooit de tijd gehad om op deze manier te focussen op je business en dat ga je nooit krijgen als je niet schrapt. Met Cut The Crap creëer je ruimte om te werken áán je business, elke week. Zelfs na deze training.

"Ik ben er klaar voor, maar zoveel kan ik niet betalen!"
Dat is geen vraag, maar ik hoor je. Dit is echter geen quick fix cursus met een stapel timemanagementtrucs waar je niks mee kan in de echte wereld. Ik geef je de tools voor een fucking awesome business. Je wilt nooit meer terug naar hoe het was. Beloofd.