Ben je zelfstandig professional en woon je in Limburg? Ben je ook zo hongerig naar nieuwe ideeën en inspiratie? Sta je open voor nieuwe concepten, een andere manier van denken, een verfrissende manier van werken? Vind je het heerlijk om te geven en delen? Ben je nieuwsgierig naar het ontmoeten van andere toffe mensen die ook zo openminded zijn?

Vier maanden geleden verhuisde ik na twaalf jaar terug naar mijn geboortestad Sittard. Ik bouwde een groot netwerk in de randstad in de zeven jaar dat ik voor mezelf werk, maar kwam erachter dat ik in Limburg maar drie zzp’ers kende. Dat moest anders.

Ik begon met de allerleukste manier om nieuwe mensen te leren kennen: het organiseren van events. En damn, wat een leuke zzp’ers hebben we hier in Limburg! Ik ben er trots op. 

Tegelijkertijd zie ik het voor me: we gaan samen bouwen. Aan betere zichtbaarheid, waanzinnig goede producten en diensten en een sterkere verbinding met elkaar.

We zijn bezig met een mindshift: een andere manier van denken en werken hier in Limburg. We gaan vooroplopen. We laten zien wat er allemaal wél mogelijk is.

Welcome to the next level.

Laat je verbazen, verrassen en verwonderen tijdens deze nieuwe serie events.

 

Laat jezelf zien event

Voor wie?
Zelfstandig professionals in Limburg

Wanneer?
Zaterdag 1 juli 2017 van 12:00u-17:00u

Waar?
Superstudios in Heerlen

 

 

Tickets

EVENTTICKET

  • Toegang tot 4 workshops

  • Een heerlijke lunch

  • De hele dag door koffie, thee en water

  • Koekjes om te smullen

  • Borrelhapjes en -drankjes

EARLY BIRD: 49 euro
DAARNA: 79 euro

VIP-TICKET

  • Alles bij het eventticket PLUS

  • gsgf

  • Exclusief, want er zijn maar 10 VIP-tickets beschikbaar

EARLY BIRD: 149 euro
DAARNA: 179 euro

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

 

Wie van je vrienden hebben al een ticket gekocht?
Check het Facebook-event.

 

Je ontvangt ook mijn Patty Post en de Mindshift Mail.
Heb je nog vragen? Mail me gerust: mail@pattygolsteijn.com

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Ik heb genoten vanmiddag. Heerlijk die passie en dat enthousiasme van iedereen. Dat geeft zo'n energieboost. Hopelijk tot snel weer!"
— Peggy Peerboom

“Wat ik supergoed vond aan vanmiddag is én het samen leren én het elkaar leren kennen én individueel ondersteund worden. Heel erg tof initiatief die co-workmiddagen.”
— Nicole Pol

“Wat een gave dag gisteren! Interessante mensen ontmoet, leuke momenten beleefd, heerlijk gegeten, goede tips en waardevolle feedback gekregen en geïnspireerd geraakt!”
— Lyndsey Habets

“Oh oh oh wat was het een fijn dagje gisteren tijdens het Mindshift event met een heerlijke lunch van Mischa. Leuke en inspirerende gesprekken. Weer top geregeld Patty Golsteijn! Petje af. Dank je!”
— Muriel Snijders

“Wat een gave dag! Wat een heerlijke (glutenvrije) lunch van Mischa. Wat een geweldige mensen heb ik mogen ontmoeten. Wat een mooie mensen in mijn workshop. Dankjewel voor de perfecte organisatie.”
— Edith Helwegen

“Wat een leuk event vandaag! Tot in de puntjes verzorgd met een heerlijke lunch van Mischa. En wat een mooie plek! Thanks Patty Golsteijn voor die beweging!”
— Heidi Janssen

“Wat vond ik t gaaaaaaf vanmiddag! Genoten van de workshop welke ik gevolgd heb. En die voor mijzelf: volledig uit mijn comfortzone... Stuiter de stuiter de stuiter en stuiter nog steeds genietend thuis door!”
— Sirella Dieteren

 

Programma

 

Sessies

Ja, zo leuk! Deze middag kun je kiezen uit negen workshops, verdeeld over drie rondes van elk drie kwartier. Voor ieder wat wils dus. :)

Also: dit hele event is vrij van PowerPoint of Keynote. Geen beamers dus, geen lezingen, maar creatief aan de slag. 

 

Anne Kleefstra · annekleefstra.com
Experimenteren en leren als ondernemer
Neem jij de tijd om te blijven leren als ondernemer? Juist met een eigen bedrijf is het belangrijk om te blijven leren en scherp te blijven, zowel op jezelf, op je klanten als op ontwikkelingen in de markt. Maar hoe kan je als ondernemer dan blijven leren? Je krijgt allerlei handige trucs en tips in deze workshop. 

 

Arjen van der Meulen · arjencoachingenbegeleiding.nl
Dream Chasers. Catch your dream it's up to you!
Wij inspireren, helpen en begeleiden je een plan te maken voor je droom en uiteraard ook om de belemmeringen te doorbreken die je tot nu toe van van je droom hebben afgehouden. Tijdens de workshop word jij je bewust van datgene wat jij echt belangrijk vindt, waar word jij gelukkig van? Maak jij uiteindelijk de keuze om je droom te gaan leven?

 

Céline Poel - van den Boom · cetroen.nl
Net dat vleugje extra!
Als (startend) ondernemer besteed je veel tijd aan alle dingen die op je afkomen. Terwijl je eigenlijk moet blijven bij de kern: JIJ. Wat wil jij uitstralen met je huisstijl? Past deze eigenlijk wel bij je doelgroep? Dit en nog allerlei andere praktische tips deel ik graag met je. Zodat jij je doelgroep iets meer kan geven, net dat vleugje extra!

 

Daisy Smissaert · gewoondaisy.nl
Kan ik nog zonder online marketing?
Zaken doen zonder internet. Internet is niet meer weg te denken en onmisbaar geworden voor particulier en professioneel gebruik. Wat gebeurt er als je onderneemt zonder gebruik te maken van online marketing? Van 'no marketing' naar online marketing. Ik neem je mee in dit proces en leg je uit hoe je ermee scoort!

 

Edith Helwegen · edithhelwegen.nl 
Innerlijke rust en flow creëren in het ondernemerschap
Onzekerheid en twijfel in het ondernemerschap ontstaan op het moment dat je in gevecht gaat met je hart en je hoofd. Wie laat jij telkens winnen? Ik laat je ervaren hoe je innerlijke rust creëert en je naar de stem van je hart kunt luisteren. Door deze stem te volgen en de acties te nemen die hierop zijn afgestemd volg je jouw eigen koers met meer zelfverzekerdheid en vol vertrouwen. Flow is dan een logisch gevolg. 

 

Frans Bosch · takkenwerk.nu
Loslaten en ja zeggen
Heel veel spel om te ontdekken wat improviseren betekent. Zonder rollenspelen. Mét heel veel fun.

 

Heidi Janssen en Lonneke Bemer · goodhidea.com 
Terug naar de kern, maar dan anders
Al eens van opstellingen gehoord? Ook voor jou als zzp'er is deze vorm inzetbaar, bijvoorbeeld bij het maken van keuzes, valkuilen te ontmaskeren of om terug naar je kern te gaan. Een actieve workshop in doen en luisteren.

 

Marc Yzer en Suzanne Dieteren · prestazione.nl
Creëer futureproof business
Hoe breng je snel en eenvoudig businesskansen in kaart? Je gaat "stoeien" met het Business Model Canvas. In deze korte sessie ga je zelf ervaren hoe je het canvas kunt gebruiken om op een creatieve manier verdienmodellen te ontwikkelen en vast te leggen. Hoe herken je nieuwe kansen en hoe ontwikkel je hier business uit die waardevol is voor je klanten?

 

Marjon Broekhoven · zowizo.nl 
Het schilderij van de toekomst
Als ondernemer ga je vaak verder in de flow van de dag. In deze workshop zoomen we even in op je verlangen en dromen. Waar wil jij als ondernemer staan over 5 of 10 jaar? Zit je nog steeds op het juiste spoor, of moet je ergens bijstellen om die droom te gaan realiseren? En welke concrete stap ga je morgen zetten op weg naar je doel? 

 

Nicole Geilen · niceway.nl
What goes around comes BACK around...
Om goed te functioneren in de hedendaagse complexe zakenwereld is scherp en creatief denkvermogen steeds belangrijker. Voor deze sessie gaan we samen werken, zodat je elkaar kan pushen om de rechterhersenhelft te gebruiken, ideeën af te wegen en oplossingsgericht bezig te zijn met je omgeving.

 

Nicole Pol · durfkracht.nl
Pitchen voor poessies
Zonder netwerk- en verkoopskills geen business als ondernemers. Maar ook geen pleasure, want ondernemen is superleuk! Pitchen, netwerken, jezelf presenteren, voorstellen en verkopen. Heel veel ondernemers vinden het eng, lastig, vervelend en worstelen ermee. No more! Pitchen voor poessies helpt je van je pitchangst af.

 

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Cut the crap
Je springt van de hak op de tak. De hele dag door check je je mailbox en social media. Aan het einde van de dag heb je van alles gedaan, maar je hebt geen idee wat precies. Je eigen projectplannen liggen nog altijd op de plank. Pff, hoe kom je uit dit razende hamsterwiel? Je krijgt allerlei handige oefeningen en tips in mijn workshop. 

 

Rachel Perebooms · patchoeli.nl
Ondernemend handletteren
Handletteren is helemaal hot op het moment. Al velen hebben 2017 benoemd tot het jaar van het handletteren. Maar wat kun je ermee als ondernemer? Grijp deze vorm aan van unieke presentatie voor je bedrijf, want ook al is handletteren helemaal in, in Limburg komt het nu pas in beeld. Tijd dus om actie te ondernemen en deze kans aan te grijpen voor meer bereik en zichtbaarheid.

 

Rick Vechel · vechelventures.nl
Ambassadeurs and what you can do
Fans maken klanten en gasten. Nu is de vraag; hoe krijg je zoveel mogelijk fans? Fans zijn ambassadeurs van wat jij doet. Neem verschillende tips mee om je klantgerichtheid te verbeteren om meer business te genereren via een volledig ongericht projectiel van fans en goodwill!

 

Sirella Dieteren · lasirel.nl 
Krachtig zichtbaar met jouw portretfoto’s
Door meer in je eigen kracht te staan en te laten zien wie je bent, zul je de klanten aantrekken die bij je passen. Ik help ondernemers te onderscheiden met authentieke portretfoto’s. Je neemt waardevolle tips mee naar huis en jij voorkomt de meest gemaakte fouten. 'Jouw eerste indruk is goud waard!’

 

Host

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.

 

Veelgestelde vragen

"Is er ook vegetarische lunch?"
Ja, die is er sowieso. Voor andere dieetwensen of allergieën kun je mailen naar mail@pattygolsteijn.com

"Waar kan ik me inschrijven voor de sessies?"
Je hoeft je niet in te schrijven voor de sessies. Je schuift op de dag zelf aan bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

"Wat als ik een ticket heb gekocht en ik kan er toch niet bij zijn?"
No problem. Dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef zijn/haar naam even door aan mij: mail@pattygolsteijn.com