Ben je zelfstandig professional en ...

 • wil je je business groeien, maar verlies je te veel tijd aan 'gedoe'?

 • zeg je te vaak ja in je enthousiasme, waardoor je altijd te veel op je bord hebt?

 • heb je te weinig of zelfs geen tijd voor je gezin, je familie, je vrienden en jezelf?

 • moet er veel gebeuren, maar voel je je zo overweldigd dat je niets doet?

 • voel je je gefrustreerd aan het einde van de dag, omdat je meer had willen doen?

 

Hoe heerlijk zou het zijn als ...

 • je 's ochtends wakker wordt en precies weet wat er moet gebeuren?

 • je aan het einde van de dag het gevoel hebt dat je écht iets voor elkaar hebt gekregen?

 • je voornamelijk werk doet waar je energie van krijgt?

 • je zelf je week kan indelen zoals JIJ het wil?

 • je de hele werkweek voelt dat je alles onder controle hebt?

 • je niet meer hoeft te werken in de avonden en in het weekend? (Alleen als jij dat wil natuurlijk.)

 • je veel meer tijd overhoudt voor de dingen waar je blij van wordt: tekenen, schrijven, wandelen, knuffelen met je partner, spelen met je kinderen?

 

Basically ...

je wilt naar the next level, maar dat kan alleen als je de druk kunt managen. Dat lukt niet als je continu gestresst bent. Dus wil je weten hoe je kunt kappen met alle crap? Met dit intensieve 1-op-1 traject van drie maanden leer je hoe je de rust en focus terugvindt in je business en je leven.

 
 

Wat zeggen je voorgangers?

"Het was verfrissend om drie maanden naar mijn leven te kijken door Patty's bril. Ik kan nu weer met een opgeruimd gevoel aan nieuwe dingen kan beginnen. Je bereikt zoveel meer met een Personal Ass-kicker."
— Esther Jacobs, spreker en auteur

"Patty laat niet los. Zodra ze snapt wat je doel is wordt dat haar doel, en zet ze je op een behoorlijke no-nonsense manier aan om dat ook waar te maken."
— Frank Garten, intercultural business consultant

"De flexibiliteit, openheid en het persoonlijke karakter zijn heel erg waardevol voor me geweest. Ik zie nu in dat ik meer kan dan ik vaak denk. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat ik wil aanpakken."
— Petra Mertens, businesscoach

"Patty heeft me onwijs geholpen om orde aan te brengen in mijn business en mijn leven. Ik heb nu een veel beter idee hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien en mijn ideeën zijn kraakhelder."
— Petra Wiebenga, copywriter & blogger

"Het voelde heel goed om geforceerd te worden om na te denken over mijn eigen aanpak. Ik heb nu meer focus, ik werk efficiënter en ik weet waar ik actie op moet ondernemen."
— Janneke Boerman, jurist

"Ik vond het confronterend om te zien welke dingen ik volhield terwijl ik ze eigenlijk niet meer wilde doen. Patty heeft me gesupport om mijn shit voor elkaar te krijgen." 
 — Beke Olyrhook, trainingsacteur


 

Wat krijg je in dit traject?

Rust. Focus. Peace of mind. Een stok achter de deur en een liefdevolle schop onder je reet. Zo vaak als nodig is. 

Op langere termijn (afhankelijk van je eigen inzet en hoe rigoureus je bent):

 • Je durft eenvoudig nee te zeggen zonder je schuldig te voelen.

 • Je weet wat je moet doen als je 'ineens' weer te veel op je bord hebt.

 • Je maakt makkelijker keuzes in je business en in je leven.

 • Je werkt alleen met de tofste klanten.

 • Je doet alleen nog maar waar jij en je klanten écht blij van worden.

Kortom, we gaan je hele business opruimen, zodat jij je weer de baas voelt.

Je gaat ass-kicken met een traject van 3 maanden, dat vol zit met waardevolle sessies en vele, vele extra's. 

Geen lieve woordjes, geen bullshit. Dit is geen quick fix, je krijgt geen shortcuts (die zijn er niet), er zijn geen geheimen, geen instant WOW-effect en er is geen succesformule.

Je moet de ballen hebben om een nieuwe richting in te slaan. Het is een proces en het is hard werken. Aan jezelf en voor jezelf.

Je hoeft niets zelf te bedenken, alleen hard te werken. Ik neem je als reisbegeleider mee op jouw eigen reis. Je krijgt daarvoor meer tijd, ruimte en energie om te focussen op je business én jezelf.

 

"If you don’t write your own rules, someone else will.
And it won’t be pleasant."

— James Altucher


 

Het programma

 • Gratis kennismakingsgesprek
  No strings attached.

 • 3 maanden samenwerken met mij
  Je persoonlijke stok achter de deur, zodat je er even niet meer alleen voor staat.

 • Persoonlijke opdrachten
  Toegespitst op jouw situatie, behoeften en wat ik denk dat je nodig hebt.

 • 1 Power Hour live of online
  In deze sessie duiken we de diepte in van je business.

 • 1 live VIP-middag
  Jij, ik en je laptop in de tofste koffietent van Sittard. We spitten door je mailbox, to-do list, agenda, administratie, documentenopslag, workflows. We maken er een supersmooth running business van.

 • 5 online sessies van 20 minuten
  We bespreken waar je tegenaan loopt en krijg je van mij waardevolle tips, adviezen en inzichten. Daarmee ga jij weer hard aan de slag. De sessies plan je zelf in wanneer het jou uitkomt.

 • Reviews
  Elke week en maand vul je een review in om te reflecteren op je business en je leven. Je hoeft dus niets zelf te bedenken. Die krijg je automatisch in je mailbox. Ik lees ze allemaal en help/adviseer/spar/schop waar nodig.

 • Persoonlijke mini-kicks
  Je ontvangt berichten van mij op random momenten via Whatsapp met vragen en boosts. Soms gebruik ik mijn pom-poms, andere keren mijn zweep. Deze berichten zijn niet geautomatiseerd, maar persoonlijk opgesteld gericht op jouw eigen route.

 • Vragen stellen via e-mail & Whatsapp
  Vraag me alles wat je wilt weten. Of als noodknop. Of gewoon als je even iets kwijt wilt.

 

Who the fuck is Patty?

Vroeger werd ik een bitch genoemd. Tegenwoordig heeft de arrogante trut plaatsgemaakt voor een kwetsbare chick. (Met ballen. Dat dan weer wel.)

Inmiddels ben ik 8 jaar zelfstandig professional. Minimalisme is de rode draad. Bewust keuzes maken dus.

Zo verbrak ik in 2015 mijn relatie na 10 jaar en verhuisde ik vanuit New York terug naar Nederland. The American Dream was niet voor mij.

Ik weet dus hoe het is om moeilijke keuzes te maken. Hell, 2015 en 2016 waren mijn heftigste jaren ooit. Maar ik heb nergens spijt van, want ik doe wat voor mij klopt. Uit liefde voor mezelf. Ik kán niet anders.

Nu jij nog. 

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Mijn hoofd zat vol met ideeën. Toch bleef ik mij maar verdiepen in boeken, websites, etc. Ik moest gewoon duidelijke keuzes maken en het beste idee uitwerken. Ik heb toen alle afspraken voor de rest van het jaar afgezegd om me te kunnen focussen op het ontwikkelen van online producten. Dit is absoluut geslaagd!"
— Laura Vink, fotograaf

"Ik deed altijd 100 dingen tegelijk en wilde eigenlijk niet kiezen, maar ik wist dat ik focus moest aanbrengen in mijn (professionele) activiteiten. Door Cut The Crap kan ik nu sneller en makkelijker ergens afscheid van nemen en tegelijkertijd ergens volledig voor gaan. Patty is 100% ervaringsdeskundige. Ze weet waar ze het over heeft."
— Jan Peter Bogers, professioneel bemoeial

"Ik heb bizar veel voor elkaar gekregen in drie maanden. Er is een wereld voor me open gegaan!"
— Nicole Olsthoorn, natuurcoach

"Patty's rustige, no-nonsense aanpak en kritische vragen zorgen voor verrassende resultaten. Ik heb drastisch geschrapt en in ruil veel rust in mijn hoofd gekregen én ik krijg veel meer gedaan."
— Tineke Blokzijl, coach voor introverte vrouwen

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon niet zo veel kán doen als ik graag zou willen. Patty heeft me enorm geholpen te kiezen voor wat ik wél wil."
— Linda Commandeur, sociaal ondernemer


 

Hoeveel?

Je investering voor dit traject van drie maanden is 2997 euro (exclusief btw). Het is ook mogelijk om dit bedrag te verspreiden over drie termijnen.

 

Geen enkel risico

Ik weet wat ik doe en wat het jou oplevert. Heb je alle opdrachten gedaan en haal je er geen waarde uit? Laat het me weten binnen 21 dagen. Dan krijg je je volledige investering terug.

 

Klinkt dit als geroepen?

Mail me op mail@pattygolsteijn.com

Nogmaals: no strings attached.
Na een eerste kennismaking kun je bepalen of je met me wilt werken of niet.
Ik doe hetzelfde.


 

FAQ

"20 minuten per sessie? Is dat niet een beetje kort?"
Ja, want ik hou het graag eenvoudig. Wie zegt dat je in een uur tijd betere resultaten krijgt? Tijdens de sessies check je in bij mij en krijg je wat je nodig hebt aan tips, adviezen en inzichten. Tussen de sessies in zit het echte werk.

"Wat als ik op vakantie ga tijdens deze drie maanden?"
Geen probleem. Ik heb het traject zo opgezet dat je genoeg flexibele ruimte hebt. Je kunt je sessies om je vakantie heen plannen. 

"Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?"
Nope. Ik geef je de tools en support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens het traject, maar ook daarna. Het is geen truc, het is een andere manier van werken en leven. Minimaliseren is een spier die je kunt trainen. Elke dag. Je krijgt alleen resultaten als je je toewijdt met alles wat je hebt.

"Hoeveel tijd ga ik investeren?"
4 tot 8 uur per week. Dat is geen extra werktijd, dat is andere werktijd. Je gaat met deze opdrachten gigantische stappen zetten. Daarna herken je je leven niet meer. 

"4 tot 8 uur?! Zoveel tijd heb ik niet!"
Precies. Dat is het hele punt. Je hebt nooit de tijd gehad om op deze manier te focussen op je business en je leven en dat ga je nooit krijgen als je niet gaat schrappen. Met dit traject creëer je ruimte om te werken aan je business, elke week. Zelfs daarna.

"Wanneer kan ik beginnen?"
Er zijn geen vaste startdata, dus je kan met mij starten wanneer dat goed voelt voor jou.