pattygolsteijn.jpg

In maart 2013 deed ik iets dat voor mij doodeng was. Ik nam deel aan een stiltevierdaagse. 

Tot dan was ik altijd maar aan het rennen, ik werkte aan vijftien projecten tegelijkertijd, kwam altijd te laat, leverde half werk af en voelde me ontevreden.

Elke keer als ik er genoeg van had, startte ik een nieuw project. Dat maakte het alleen maar erger. Ik was altijd moe, had migraines en meer dagen waarop ik ziek was dan gezond.

De stiltevierdaagse deed iets onverwachts met me: het stopte de wervelwind van gedachten in mijn hoofd. Voor de eerste keer voelde ik peace of mind. Ik kon stilzitten en helemaal niks doen. Een hele dag.

Toen ik terugkwam merkten mensen een verschil. "Je ziet er anders uit." "Je lijkt zo kalm." "Wow, je bent relaxed." (Huh?)

Ik wilde het daar niet bij laten. Zo wilde ik me elke dag voelen, de rest van mijn leven.

Ik zei al mijn afspraken af en blockte social media voor een week. Ik hing grote witte vellen papier op mijn muren. Ik schreef elk item op dat op mijn bord lag en begon weg te strepen wat ik niet meer wilde doen. Ik bracht veel veranderingen aan, groot en klein.

Nu, in plaats van...

  • altijd on the go zijn, voel ik me kalm, gefocust en heb ik veel tijd voor mezelf

  • werken aan vijftien projecten tegelijkertijd, zeg ik alleen ja tegen wat belangrijk voor me is en werk ik alleen aan deze business

  • altijd te laat komen, ben ik er nu vijftien minuten eerder en drink ik nog lekker even een decaf latte macchiato

  • half werk afleveren, krijgen mijn klanten fantastische resultaten

  • me onvoldaan voelen, ben ik fucking trots op wat ik doe en wie ik ben

En ik wil jou hetzelfde laten voelen.

 

Contact

Je mag me altijd mailen op mail@pattygolsteijn.com. FYI: Ik beantwoord mijn mail niet elke dag. Ik hou van mijn werk, maar ik geniet ook zoveel mogelijk van mijn gezin, familie en vrienden. :)

 

 

Mijn leven

Ik ben in 1984 geboren in Sittard en woonde tot mijn twintigste in Limburg. (Het Limburgse accent is er helemaal uitgestampt.) Daarna ging ik via Eindhoven, Dordrecht en Amsterdam naar New York. Ik heb daar The American Dream geleefd, maar het was niet voor mij. Ik verhuisde terug naar Nederland en kwam terecht in Rotterdam, waar ik nog steeds van hou.

Maar zoals het leven gaat, kom je altijd weer terug bij je roots. Op dit moment woon ik in Sittard. Een interessant avontuur.

pattygolsteijn.jpg

Ik HOU van dansen. Ik ben 1m80 en ik heb een sleevetattoo, dus je kunt me niet missen. Ik ben ook altijd om te kopen met chocolade. (Melkchocolade met nootjes, thank you very much.) Ik ben regelmatig te vinden in hipster koffietentjes, liefst met een decafé latte macchiato.

Sinds 14 oktober 2018 ben ik mama van Boaz. <3

Als laatste: ik ben een minimalist. Ik ben geen monnik die al haar bezittingen heeft weggedaan. Voor mij is minimalisme afscheid nemen van alles in mijn leven dat niet meer goed voelt. Dat kunnen spullen zijn, maar ook projecten en relaties. Het gaat over bewuste keuzes maken en oprecht leven. Elke. Fucking. Dag.

 

In de media

 

Boekbijdragen

 

Juridisch spul

KvK - 24480460
Adres - Eisenhowerstraat 551 · 6135 BG Sittard