Waarom ik nu ook blog over liefde, sex, relaties en mannelijkheid/vrouwelijkheid

"Patty, ik snap eigenlijk niet waarom je ineens zoveel schrijft over liefde en relaties. Ik verwacht van jou praktische tips over werken, dus ik begrijp het niet."

Oh ja, fijn als mensen ongevraagd feedback geven. Voor mij een hele logische stap namelijk, maar jullie kunnen niet in mijn hoofd kijken, dus toch fijn om helderheid te geven.

Ik leer zelfstandig professionals die zich overweldigd voelen om te kappen met alle crap in hun business en hun leven, zodat ze weer rust, overzicht en focus krijgen. Dat gaat dus verder dan alleen handige tools om je bedrijf soepeler te laten lopen.

Cut the crap gaat voor mij over het schrappen van alles wat niet meer bij je past, maar ook over kappen met alle bullshit. Smoesjes, excuses, vastgeroeste patronen, verwachtingen, gevoelens die niet worden uitgesproken. Eigenlijk alles waar we te weinig of zelfs niet over praten.

Speak. Up.

Wat zoek je in een relatie? Wat vind je fijn tijdens de sex? Hoe zorg je voor elkaar? Wat zijn jouw beste tips en tricks in bed? Wat raakt je? Hoe zorg je voor urenlange sex? Hoe verleid jij? Wanneer voel jij je echt man/vrouw? Welke mannelijke/vrouwelijke eigenschappen zou je graag verder ontwikkelen? Hoe zorg je voor echt contact? Hoe geef je een goede blowjob? 

Er is zoveel dat we niet bespreken. Terwijl er bergen kennis en ervaring zijn om te delen. 

Zo ben ik het afgelopen jaar losgekomen. Ik ging van meisje naar vrouw. Ik leerde wat intimiteit betekent. Ik werd zacht, warm en liefdevol. Ik danste. Ik gaf me over.

Pas toen ik mijn ervaringen ging delen, kwamen de verhalen los. Van mannen en vrouwen. Mooi. Geil. Sexy. Bijzonder. Diepgaand.

Alles gaat open. Lagen worden afgepeld. Muren brokkelen af. Ik voel me verbonden. Ik groei. Ik word een leuker, mooier, boeiender mens. Met fantastische mensen om mij heen.

Voor mij zijn er nog maar weinig taboes. Ik ben op ontdekkingstocht. Ik gooi graag alles op tafel. Voor mezelf. Voor jullie. Met jullie. 

So cut the crap and let's go.

Update: je vindt alles over deze onderwerpen nu op heartco.re