Ben je ondernemer en ...

 • voel je je overweldigd door alles wat er op je afkomt?

 • werk je regelmatig in de avond en het weekend, terwijl je dat niet meer wilt?

 • voel je je gefrustreerd aan het einde van de dag, omdat je meer had willen doen?

 • heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je agenda en je klanten?

 • heb je te weinig tijd voor je vrienden, familie en jezelf?

 

Hoe heerlijk zou het zijn als ...

 • je aan het einde van de dag het gevoel hebt dat je écht iets voor elkaar hebt gekregen?

 • je voornamelijk werk doet waar je energie van krijgt?

 • je zelf je week kan indelen zoals JIJ het wilt?

 • je de hele werkweek voelt dat je alles onder controle hebt?

 • je veel meer tijd overhoudt voor de dingen waar je blij van wordt: tekenen, schrijven, wandelen, samen zijn met je partner, aandacht voor je kinderen?

 

Damn, is dit niet waar je naar verlangt?

Je wilt toffe dingen doen met je bedrijf, je gezin, je vrienden, familie en natuurlijk jezelf. Dat lukt niet als je continu gestresst bent. Hoe kap je met alle crap? Met dit programma van 12 weken krijg je alle tools om weer focus, rust en energie te krijgen in je business en je leven.

 

Aan het einde van dit traject ...

 • word je elke ochtend wakker en weet je precies wat er moet gebeuren

 • hoef je niet meer te werken in de avonden en in het weekend (alleen als jij dat wilt natuurlijk)

 • zijn alle to-do's uit je hoofd en kun je eindelijk weer werken met focus

 • heb je overzicht over alles wat er gebeurt in je business

 • weet je weer hoe het voelt om écht even niks te doen, zonder schuldgevoel

 
 

Wat zeggen je voorgangers?

"Het was verfrissend om naar mijn leven te kijken door Patty's bril. Ik kan nu weer met een opgeruimd gevoel aan nieuwe dingen beginnen. Je bereikt zoveel meer met een Personal Ass-kicker."
— Esther Jacobs, spreker en auteur

"Patty laat niet los. Zodra ze snapt wat je doel is wordt dat haar doel, en zet ze je op een behoorlijke no-nonsense manier aan om dat ook waar te maken."
— Frank Garten, intercultural business consultant

"De flexibiliteit, openheid en het persoonlijke karakter zijn heel erg waardevol voor me geweest. Ik zie nu in dat ik meer kan dan ik vaak denk. Ik heb nu een duidelijk beeld van wat ik wil aanpakken."
— Petra Mertens, businesscoach

"Patty heeft me onwijs geholpen om orde aan te brengen in mijn business en mijn leven. Ik heb nu een veel beter idee hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien en mijn ideeën zijn kraakhelder."
— Petra Wiebenga, copywriter & blogger

"Het voelde heel goed om geforceerd te worden om na te denken over mijn eigen aanpak. Ik heb nu meer focus, ik werk efficiënter en ik weet waar ik actie op moet ondernemen."
— Janneke Boerman, jurist

"Ik vond het confronterend om te zien welke dingen ik volhield terwijl ik ze eigenlijk niet meer wilde doen. Patty heeft me gesupport om mijn shit voor elkaar te krijgen." 
 — Beke Olyrhook, trainingsacteur


 

Wat krijg je in dit programma?

Waardevolle persoonlijke begeleiding in een kleine groep. Je krijgt aandacht. Ik ben je stok achter de deur en geef je een peptalk of een schop onder je reet. Wat er ook op dat moment nodig is.

Je gaat aan de slag met een mix aan opdrachten, inspiratie, video's, screencasts, webinars, tutorials, templates en tools. Praktisch en diepgaand.

Dit is geen quick fix, je krijgt geen shortcuts (die zijn er niet), er zijn geen geheimen, geen instant WOW-effect en er is geen succesformule. Het is een proces. Je moet de ballen hebben om een nieuwe richting in te slaan. Ik hou je persoonlijk in de gaten, maar jij doet het werk. Aan jezelf en voor jezelf.

Kortom, we gaan je hele business opruimen, zodat je weer je eigen regisseur wordt. Van daaruit bouw je verder. 

 

"If you don’t write your own rules, someone else will.
And it won’t be pleasant."

— James Altucher


 

Who the fuck is Patty?

Inmiddels ben ik 9 jaar zelfstandig professional. Eenvoud is de rode draad. Bewust keuzes maken dus.

Zo verbrak ik in 2015 mijn relatie na 10 jaar en verhuisde ik vanuit New York terug naar Nederland. The American Dream was niet voor mij. Ik verhuisde vervolgens van lievelingsstad Rotterdam naar mijn geboortestad Sittard. Voor de liefde. Inmiddels ben ik sinds oktober 2018 ook mama van Boaz.

Ik weet dus hoe het is om moeilijke keuzes te maken. Maar ik heb nergens spijt van, want ik doe wat voor mij klopt. Uit liefde voor mezelf. Ik kán niet anders.

Nu jij nog. 

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Mijn hoofd zat vol met ideeën. Toch bleef ik mij maar verdiepen in boeken, websites, etc. Ik moest gewoon duidelijke keuzes maken en het beste idee uitwerken. Ik heb toen alle afspraken voor de rest van het jaar afgezegd om me te kunnen focussen op het ontwikkelen van online producten. Dit is absoluut geslaagd!"
— Laura Vink, fotograaf

"Ik deed altijd 100 dingen tegelijk en wilde eigenlijk niet kiezen, maar ik wist dat ik focus moest aanbrengen in mijn (professionele) activiteiten. Door Cut The Crap kan ik nu sneller en makkelijker ergens afscheid van nemen en tegelijkertijd ergens volledig voor gaan. Patty is 100% ervaringsdeskundige. Ze weet waar ze het over heeft."
— Jan Peter Bogers, professioneel bemoeial

"Ik heb bizar veel voor elkaar gekregen in deze training. Er is een wereld voor me open gegaan!"
— Nicole Olsthoorn, natuurcoach

"Patty's rustige, no-nonsense aanpak en kritische vragen zorgen voor verrassende resultaten. Ik heb drastisch geschrapt en in ruil veel rust in mijn hoofd gekregen én ik krijg veel meer gedaan."
— Tineke Blokzijl, coach voor introverte vrouwen

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon niet zo veel kán doen als ik graag zou willen. Patty heeft me enorm geholpen te kiezen voor wat ik wel wil."
— Linda Commandeur, sociaal ondernemer


 

Geen enkel risico

Ik weet wat ik doe en wat het jou oplevert. Heb je alle opdrachten gedaan en haal je er geen waarde uit? Laat het me weten binnen 21 dagen. Dan krijg je het volledige bedrag terug.

 

Cut The Crap start weer
op maandag 6 januari 2020


 

Wat krijg je?

 • 12 weken online programma waarbij je de komende jaren nog zegt: “Zó blij dat ik toen heb geleerd hoe ik dat slimmer kon aanpakken.” (Dat zeggen mijn klanten in ieder geval.)

 • Online community voor feedback en support (via Facebook, want daar zit je waarschijnlijk toch al)

 • 4 x online mastermind met groep

 • 1 live middag in Eindhoven of het midden van het land

 

Hoeveel?

Je investering voor dit traject is 1997 euro of in 12 termijnen van 179 euro.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Ben je klaar met je eigen uitstelgedrag? Ga je er nu écht voor? Wil je alle drempels weghalen om eindelijk te gaan voor de juiste mix van business en lekker leven waar je al lange tijd van droomt?

 
 

Heb je vragen?

Mail me: mail@pattygolsteijn.com

 

FAQ

Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?
Nope. Ik geef je de tools en support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens het traject, maar ook daarna. Het is geen truc. Het is een andere manier van werken en leven. Cut The Crap is een spier die je kunt trainen. Elke dag. 

Krijg ik alle opdrachten via e-mail?
Nee, we werken via een online platform. Je kunt eenvoudig inloggen met je eigen gegevens. Elke week komen nieuwe opdrachten beschikbaar, zodat je niet vooruit kunt lopen (precies wat je nodig hebt).

Ik heb geen Facebook. Is het programma dan wel geschikt voor mij?
Je kunt ook vooruit zonder Facebook, maar als je er álles uit wilt halen, dan is de support van je groepsgenoten onmisbaar. Je kunt altijd een tijdelijk account aanmaken dat je alleen gebruikt hiervoor.

Hoeveel tijd ga ik investeren?
4 tot 8 uur per week. Dat is geen extra werktijd, dat is andere werktijd. Je gaat met deze opdrachten gigantische stappen zetten. Daarna herken je je bedrijf en je leven niet meer. 

4 tot 8 uur?! Zoveel tijd heb ik niet!
Precies. Dat is het hele punt. Je hebt nooit de tijd gehad om op deze manier te focussen op je business en dat ga je nooit krijgen als je niet serieus opruimt. Met Cut The Crap creëer je ruimte om te werken áán je business, elke week. Zelfs na dit traject.

Ik ben er klaar voor, maar zoveel kan ik niet betalen!
Dat is geen vraag, maar ik hoor je. Dit is echter geen quick fix cursus met een stapel timemanagementtrucs waar je niks mee kan in de echte wereld. Ik geef je de tools voor een heerlijk leven met een toffe business. Je wilt nooit meer terug naar hoe het was. Beloofd.