Hey zzp'er, hoe gaaf zou het zijn als je business en je leven eruitzien precies zoals jij het wil?

 

I know, I know. Totally onhaalbaar.

Maar wát als je nou heel dichtbij zou kunnen komen? Dat je meer dan genoeg verdient. Dat je alleen maar het werk doet waar je energie van krijgt. Dat je de allertofste klanten hebt. Dat je je elke dag fit voelt. Dat je genoeg tijd hebt voor je partner, je gezin, je vrienden en het belangrijkste, jezelf.

Hoe zou dat zijn? En hoe kom je daar?

Tijdens het Cut The Crap Festival kun je kiezen uit 19 waardevolle workshops waarmee je meer klanten binnenhaalt, gezonder gaat leven, grip krijgt op je geld, bakken met tijd bespaart en de regie terugpakt over je leven. Oftewel: een festival waarmee je je shit op orde krijgt.

Daarnaast ontmoet je natuurlijk waanzinnig leuke mensen zoals jijzelf om mee te sparren en delen.

Wat kun je deze keer verwachten? Check mijn (bijna) uitverkochte Festival voor toffe zzp'ers en het Virtual Assistant Festival.

 

 

Basics

Voor wie?
Zelfstandig professionals, starters én ervaren en alles ertussenin

Wanneer?
Maandag 18 september 2017 van 11:00u-17:00u
Inloop vanaf 10:30u
Borrel vanaf 17:00u

Waar?
Seats2Meet Strijp-S Eindhoven

Hoeveel?
Voor maar 59 euro exclusief btw krijg je toegang tot alle workshops, plus lunch, koffie, thee, tussendoortjes en borrel.

 

Je ontvangt ook mijn Patty Post.
Heb je nog vragen? Mail me gerust: mail@pattygolsteijn.com

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Wát een magische dag was dit, één grote flow van inspiratie krijgen en inspiratie geven. Lig na te stuiteren in bed, 1000 indrukken tuimelend door mijn hoofd en hart."
— Anneke van der Kuip

“Wat heb ik een leuke en inspirerende dag gehad gisteren! De energie is weer lekker aan het stromen. Ik ben zoveel verder dan twee dagen geleden!”
— Claudia Verhey

“Patty, workshopgevers en deelnemers, allemaal bedankt voor een superinspirerende dag! Ik heb precies mogen ontvangen wat ik nodig had. En ik heb wat mogen brengen, dat vond ik ook heel bijzonder.”
— Cokkie Bakermans

“We staan nog heerlijk na te stuiteren! Top georganiseerd door the queen of cutting crap! We hebben alleen maar toffe mensen ontmoet en de sfeer was GAAAAAF!!”
— Margreet Maja Jacobs en Iris Barzilay

"Dankjewel voor het geweldige festival Patty, petje af hoe je dat hebt neergezet! Leuk om als vrijwilliger bij te dragen én deel te nemen aan workshops. Inspiratie, flow, delen, ontspanning, synergie, praktische tips. Echt voor herhaling vatbaar!!!" 
— Liesbeth Kluppel

"Allereerst heel erg bedankt voor de supergave dag gisteren! Wat geweldig!! Ik ben vandaag en morgen nog druk bezig met alle indrukken verwerken en de mensen opzoeken op Facebook e.d. om nog meer van hen te leren!!"
— Femke Joy Huibers-Saffrie

"Nou, ik ben ook nog aan het nastuiteren geweest! Heel gaaf om onderdeel van dit festival te mogen zijn en zo een mooie kickstart te hebben met een van mijn concepten voor volgend jaar, het geven van yin yoga les. :-) Supergoed gedaan, gewoon uitverkocht!"
— Simina Jonker

"Wat vond ik het een leuk festival, maar wat jammer dat het zo voorbij vloog! Ik heb genoten van de superleuke lieve mensen die er waren, wat voelde ik mij als nog nog oriënterende zzp'er mezelf thuis. Wat ik je mee wil geven is dat het super georganiseerd was, duidelijk, overzichtelijk, gemoedelijk, topsfeer. Bedankt Patty, het was suuuuuuuuuuper!"
— Dagmar Aben

"Het was heerlijk. Ik heb me suf genoten."
— Marjolijn de Galan

 

Host

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.
mail@pattygolsteijn.com

 

 

 

Blokkenschema

Je kan 'm downloaden of bekijken in onze festival-app.

 

Programma

anne.png

Anne Neijnens · anneneijnens.nl
The Wheel of Life: upgrade jouw leven!
Hoe gaat het met je? En op het gebied van werk, gezondheid, geld, persoonlijke ontwikkeling, leefomgeving, vrienden & familie, ontspanning en relatie? In deze creatieve sessie ga je aan de slag met jouw Wheel of Life (oftewel: de 8 levensgebieden). Heb jij genoeg van de vicieuze cirkel waar je nu in zit? En geloof jij dat je stiekem meer kunt dan wat je nu doet? Visualiseer, teken en word de persoon die er diep in jou schuilt!

 
bart.jpg

Bart Scholtissen · bartscholtissen.nl
Back to your nature
In deze snelle wereld staan de informatiestromen nooit stil en is er 24/7 drukte, nieuws, social media, verwachtingspatronen. Je wil niks missen, alles meemaken. En daar zijn je lichaam en geest niet op voorbereid. Langzaam maken we onszelf gek en raken we de verbinding met onszelf en de natuur kwijt. Tijd dus om terug te gaan naar je kern, in het nu te leven, rust te vinden, meer te spelen en op een actieve manier balans in je leven te creëren.

 

Danielle Heemskerk · bodypositive.nl
"Help, ik heb geen killer body!" en hoe je leert je daar weinig van aan te trekken
"Gadver, kijk mijn buik nou." "Ik moet nodig wat kilo's kwijt." "Die kont kan echt niet langer zo". We vinden het bijna normaal dat we massaal ontevreden zijn over op z'n minst een deel van ons lichaam. In deze sessie ontdek je hoe het komt dat zoveel mensen onzeker zijn over hun lijf en wat jij en ik vandaag nog kunnen doen voor meer body positivity in ons eigen leven en dat van anderen. 

 

Daphne Lie · d-ly.nl
Heldere cijfers
Je bent gaan ondernemen omdat je passie hebt voor je vak. Al geniet je nog zoveel van wat je doet, het is ook je bron van inkomen. Hoe weet je of je met jouw tarief je dromen waar kunt maken? Wat is jouw waarde uitgedrukt in geld? Hoeveel kun je uitgeven? Hoe voorkom je vervelende "blauwe envelop" verrassingen. Kortom een workshop over geld waarin je inzichten op gaat doen waar je rijker van wordt.

 

Deisy Amelsbeek · deisyamelsbeek.nl
Vind de FUN in jouw contentcreatie
Om je bedrijf te laten groeien en de juiste klanten aan te trekken, kan je er als ondernemer niet omheen: content creëren. Blogs, video's, podcasts: begint het jou ook al te duizelen? Dat hoeft niet langer! Ik help jou om content creëren FUN te maken: op een manier die bij jou en jouw bedrijf past. Ik vertel mijn verhaal en geef je mijn strategieën die mij als blogger, tekstschrijver, YouTuber en podcastmaker hebben geholpen. 

 
eefje.png

Eefje Verhagen · ideefje.nl
Schrijf je missie, schrap je twijfel
Kiezen voor wat jij het allerbeste kunt én het allerleukste vindt om te doen. Dat is win-win op alle fronten. Voor de klant is het super duidelijk wat jouw specialiteit is en jij hoeft niet meer te twijfelen of iets wel of niet binnen je scope valt. Tijdens mijn sessie help ik je om jouw missie helderder te krijgen zodat je met meer plezier, vertrouwen en tijd voor de echt belangrijke zaken kunt ondernemen.

 

Femke Joy Huibers-Saffrie · femkejoy.nl
Neem alleen je eigen verantwoordelijkheid
Als therapeut gespecialiseerd in samengestelde gezinnen kijk ik naar het individu in het systeem. Als ondernemer zit je ook in een samengestelde situatie. Je doet een opdracht voor iemand of je werkt samen. Hoe onderscheid je wat van hen is, wat van jou is en hoe communiceer je dit? In conflict of liever nog voor het conflict. Kan je het loslaten, je werk, de opdracht, de woorden die je te horen kreeg of het gevoel dat je eraan overhield? 

 
femke.jpg

Iris Barzilay & Margreet Jacobs · jebesteindruk.nl
Aan de slag met video
Video is dé manier om potentiele klanten te bereiken. Het is een perfecte manier om je expertise én persoonlijkheid te laten zien. Maar, hoe doe je dat? Wij introduceren je in de wondere wereld van video en laten je zien hoe je met weinig middelen een kwalitatief goede video kunt neerzetten. Van het opbouwen van een goed verhaal tot het kiezen van de juiste microfoon. Na deze workshop kun jij meteen aan de slag!

 
jabbo.jpg

Jabbo Smulders · jabbosmulders.com
The power van je intuïtie
Deze workshop gaat over jou en het luisteren naar jouw eigen intuïtie.
Iedere keer weer maak ik mee wat voor ongekends bijzonders er allemaal gebeurt als je luistert naar die intuïtie. In deze workshop neem ik je mee op een innerlijke reis om die connectie met je intuïtie te maken. Want als je daar op leert vertrouwen is alles mogelijk! P.S. Alleen geschikt voor mensen met grote dromen ;-) 🙏😘⚡👑🌞💥

 

Janneke Boerman · metrechthelder.nl
Snoei in je algemene voorwaarden en laat je bedrijf bloeien
Als zzp'er heb je een persoonlijke website waar je veel tijd in hebt gestoken. Je wil namelijk laten zien wie je bent. Maar je algemene voorwaarden (als je die al hebt) zijn vaak lang, abstract en onpersoonlijk. Dat hoeft niet. We leggen de basis voor persoonlijke en bondige algemene voorwaarden. Geen saai juridisch college, maar een praktische sessie in normale taal. 

 

Laura Doorneweerd · lauradoorneweerd.nl
Improvisatie
Improviseren is voor mij... Het podium opstappen en nog geen idee hebben wat ik ga doen. Eng? Ja, maar ook gááf. En wat leer je veel over jezelf. We gaan lekker actief aan de slag. Ik breng leuke, actieve vormen mee om te leren improviseren. Voor je het weet heb je buikpijn van het lachen, je comfortzone vergroot en nieuwe vrienden gemaakt. Veel doen, weinig denken, heel veel plezier in een fijne sfeer. Doe je mee?

 
lou.jpg

Lou Niestadt · louniestadt.com
Money, Meaning & Miracle C(r)ash Course
Stop met streven naar Geld, Succes en Status(updates), stop met vergelijken, en het volgen van stappenplannen en hoe het hoort, begin de verborgen aanwijzingen te volgen, ga terug naar de Meaning van je bestaan en Miracles WILL HAPPEN in je business. 
In deze video vertel ik er meer over.

 

Marcel Lahaije · dereisvandeheld.nu
Stap uit je comfortzone, maak de Reis en ontdek jouw legendarische verhaal
Wat gebeurt er als je alle zekerheden loslaat, afscheid neemt van je veilige en comfortabele leventje en de ontdekkingsreis maakt naar wie jij werkelijk bent?

 
marjolijn.JPG

Marjolijn de Galan · marjolijndegalan.com
De Floreerfactor
Echt uit de verf komen met je bedrijf is niet enkel een kwestie van keihard werken. Al denken we dat vaak wel. Dat is één factor. Een andere factor is dat je steengoed voor jezelf zorgt. Zodat je vanuit je eigen natuurlijke kracht kunt blijven werken. Tijd maakt voor afstand, rust, bezinning. En niet alleen in de vakantie. Als jij je nu regelmatig overweldigd voelt en het gevoel hebt midden in een ratrace te zitten dan is deze workshop wat voor jou.

 

Muriël Versluis · salesdiva.nl
Sales is FUN
STOP met verkopen en start met helpen. Want iedereen wil geholpen worden. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw prospect ervan te overtuigen dat jij de juiste partij bent. Sales is namelijk veel meer dan verkopen; het is een mindset die iedereen kan aanleren. Een paar kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Ben jij klaar voor the next level in business?

 
naomi.jpg

Naomi Felesita · followyournature.nl
Eerst doen, dan durven
Leef je jouw ideale leven? Durf je alles te zeggen wat je denkt? Durf je alles te doen wat je wilt? Of stel je het nog even uit? In mijn lezing deel ik met je hoe krachtig het kan zijn open kaart te spelen. In eerste plaats met jezelf. Je kunt namelijk blijven wachten totdat je het durft. Maar zo werkt het niet. Zelfvertrouwen creëer je door te doen. Risico's te nemen. Te leven met je hart wagenwijd open. Eerst doen, dan durven. Waag jij die sprong met me?

 

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Cut The Crap
Je doet te veel, je wil te veel en je vindt zoveel dingen leuk. Hoe maak je nou keuzes? Hoe zorg je ervoor dat je niet wordt opgeslokt door de waan van de dag? Hoe krijg je weer controle over je business en je leven?

 
ria.png

Ria Kaashoek · riakaashoek.nl
De 10 essentiële onderdelen voor een klantgenererende Facebook-pagina
De 10 essentiële onderdelen hoe je je Facebook-pagina slim in kunt zetten om meer klanten en leads te krijgen.

 

Veronique Prins · jezaakvoorelkaar.nl
10 redenen waarom slechts 1 op de 10 zzp’ers succesvol is. En hoe jij die ene kan worden.
Nog niet de helft van de zzp'ers haalt de 5 jaar met hun business, een groot deel kan er eigenlijk niet van leven en 10% wordt maar echt succesvol Je kunt zelf bepalen tot welke groep je hoort. In deze ‘niet aardige maar wel eerlijke’ workshop deel ik met je de 10 redenen waarom het de ene wel lukt en de andere niet en dan op zo’n praktische manier dat jij ze gelijk kunt toepassen.

 

Veelgestelde vragen

"Is er ook vegetarische lunch?"
Ja, die is er sowieso. Voor andere dieetwensen of allergieën kun je mailen naar mail@pattygolsteijn.com

"Waar kan ik me inschrijven voor de sessies?"
Het blokkenschema met tijden wordt in de week voor het festival gepubliceerd. Je hoeft je niet in te schrijven voor de sessies. Je schuift op de dag zelf aan bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

"Wat als ik een ticket heb gekocht en ik kan er toch niet bij zijn?"
No problem. Dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef zijn/haar naam even door aan mij: mail@pattygolsteijn.com