"Het was verfrissend om naar mijn leven te kijken door Patty's bril. Ik kan nu weer met een opgeruimd gevoel aan nieuwe dingen kan beginnen. Je bereikt zoveel meer met een Personal Ass-kicker."
— Esther Jacobs, spreker en auteur

"Ik vond het confronterend om te zien welke dingen ik volhield terwijl ik ze eigenlijk niet meer wilde doen. Patty heeft me gesupport om mijn shit voor elkaar te krijgen." 
 — Beke Olyrhook, trainingsacteur

 

Je eigen business. Dat is dé droom toch? Alles zelf mogen kiezen. Wat een luxe!

De realiteit is anders. Je rent de hele dag rond. Chaotisch, ongefocust, ontevreden, overweldigd, futloos. Je springt van de hak op de tak. De hele dag door check je je mailbox en social media. Aan het einde van de dag heb je van alles gedaan, maar je hebt geen idee wat precies. 

Pff, hoe kom je uit deze chaos?

 

Hoe heerlijk zou het zijn als ...

  • je 's ochtends wakker wordt en precies weet wat er moet gebeuren?
  • je aan het einde van de dag het gevoel hebt dat je écht iets voor elkaar hebt gekregen?
  • je voornamelijk werk doet waar je energie van krijgt?
  • je zelf je week kunt indelen zoals JIJ het wil?
  • je de hele werkweek voelt dat je alles onder controle hebt?
  • je niet meer hoeft te werken in de avonden en in het weekend? (Alleen als jij dat wil natuurlijk.) 
  • je veel meer tijd overhoudt voor de dingen waar je blij van wordt: tekenen, schrijven, wandelen, knuffelen met je partner, spelen met je kinderen?

 

Wat krijg je?

Tijd
In deze editie van de Cut The Crap Week draait alles om tijd. Waarom we er altijd te weinig van lijken te hebben en hoe je zorgt dat je zelf weer de regie pakt over je eigen tijd.

Dagelijks een webinar om 11:00u
Ik geef je mijn beste tips, inzichten en adviezen uit 8 jaar ondernemerservaring, zodat jij het niet zelf hoeft uit te zoeken. Plus je krijgt natuurlijk alle ruimte om vragen te stellen.

Online clubhuis
Yay! Een clubhuis. Een fijne, warme plek waar je altijd terecht kunt met je vragen en struggles. Superwaardevol. 

Een stok achter de deur
Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt mij. En je medeclubbers die worstelen met dezelfde crap.

Rust in je hoofd
Doordat je tijd vrijmaakt, komt er ook plek in dat onrustige koppie van je. Eindelijk kun je weer ademhalen in plaats altijd maar doorrennen.

 
"Ik deed altijd 100 dingen tegelijk en wilde eigenlijk niet kiezen, maar ik wist dat ik focus moest aanbrengen in mijn (professionele) activiteiten. Door Cut The Crap kan ik nu sneller en makkelijker ergens afscheid van nemen en tegelijkertijd ergens volledig voor gaan. Patty is 100% ervaringsdeskundige. Ze weet waar ze het over heeft."
— Jan Peter Bogers, professioneel bemoeial
"Patty heeft me onwijs geholpen om orde aan te brengen in mijn business en mijn leven. Ik heb nu een veel beter idee hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien en mijn ideeën zijn kraakhelder."
— Petra Wiebenga, copywriter & blogger
 

Wanneer?

Van dinsdag 15 mei t/m vrijdag 18 mei 2018. Elke dag geef ik een live webinar om 11:00u.
Niet via Facebook, maar via Zoom. Je hoeft dus geen FB-account te hebben om erbij te zijn.

Kun je er een keer niet live bij zijn? Je kan de replay ook later terugkijken in het online clubhuis én je ontvangt 'm via e-mail. Maar live deelnemer is natuurlijk het meest waardevol, omdat je er dan middenin zit en je vragen direct kunt stellen.

 

Hoeveel?

Gratis. Niks. Noppes. Nada. 

 

 

Heb je vragen?

All you have to do is ask. Mail me: mail@pattygolsteijn.com

 

FAQ

"Kun je garanderen dat ik alles krijg wat je belooft?"
Nope. Je krijgt wel de tools, tips en liefdevolle support, maar jij bent degene die er alles uit gaat halen. Niet alleen tijdens deze week, maar ook daarna. Het is een andere manier van werken en leven. Cutting the crap is een spier die je kunt trainen. Elke dag. 

"Ik kan niet live bij de webinars zijn. Kan ik ze later terugkijken?"
Ja, dat kan. Ze verschijnen allemaal in het online clubhuis.

"Hoeveel tijd moet ik investeren?"
It's up to you. Hoe serieus wil je het aanpakken? Een half uur per dag? Een half uur per week? En wat je doet is geen extra werktijd, dat is andere werktijd. Je gaat met deze Cut The Crap Week gigantisch groeien als je er helemaal voor gaat, in kleine stappen. Als je terugkijkt naar toen je begon denk je: wow, wat ben ik ver gekomen en ik had het niet eens in de gaten.

"Een half uur per dag?! Zoveel tijd heb ik niet!"
Precies. Dat is het hele punt. Je hebt nooit de tijd gehad om op deze manier te focussen op je business en dat ga je nooit krijgen als je er niks aan doet. Met de Cut The Crap Week creëer je ruimte. Voor je business en voor jezelf.

 

Wie is Patty?

Vroeger had ik altijd haast, was ik nooit tevreden en voelde ik continue onrust in mijn hoofd en lijf.

Inmiddels ben ik 8 jaar zelfstandig professional. Cut the crap is de rode draad. Bewust keuzes maken dus.

Zo verbrak ik in 2015 mijn relatie na 10 jaar en verhuisde ik vanuit New York terug naar Nederland. The American Dream was niet voor mij.

Ik weet dus hoe het is om moeilijke keuzes te maken. Hell, 2015 en 2016 waren mijn heftigste jaren ooit. Maar ik heb nergens spijt van, want ik doe wat voor mij klopt. Uit liefde voor mezelf. Ik kán niet anders.

Nu jij nog. 

 

"Patty's rustige, no-nonsense aanpak en kritische vragen zorgen voor verrassende resultaten. Ik heb drastisch geschrapt en in ruil veel rust in mijn hoofd gekregen én ik krijg veel meer gedaan."
— Tineke Blokzijl, coach voor introverte vrouwen
"Het voelde heel goed om geforceerd te worden om na te denken over mijn eigen aanpak. Ik heb nu meer focus, ik werk efficiënter en ik weet waar ik actie op moet ondernemen."
— Janneke Boerman, jurist