Ben je zzp'er en heb je behoefte aan iets dat tof is, luchtig, fun, fris en stoer? Waar je in eerste instantie iets van jezelf komt brengen en daarna pas meeneemt? Iets dat bruist, oppept en verrast? Waar vertrouwen de basis is? Zoek je verkwikking, verwondering, uitdaging, verdieping en vernieuwing?

Dit is jouw festival. Eenmalig. Lekker offline. Met fantastische mensen, briljante sessies en een waanzinnige energie. 

Dit wil je niet missen.

Punt.

 

Basics

Voor wie?
Zelfstandig professionals, of je nu net begint of al jaren meedraait. Zélfs als je twijfelt of je nog wel zzp'er wilt zijn of niet. Je stelt zelf je programma samen.

Wanneer?
Maandag 28 november 2016 van 11:00u-17:00u. Inloop vanaf 10:30u.

Waar?
Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven · s2mstrijps.nl

Hoeveel?
€ 49 (ex btw). Dit is inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee en fris.
Ook fijn om te weten: iedereen werkt belangeloos mee aan dit festival. Met jouw ticket geef je ook lunch en drinken aan alle toffe mensen die meewerken.

Wie van je vrienden hebben al een ticket gekocht?
Check het Facebook-event.

Programma
Download het blokkenschema als vereenvoudigd totaaloverzicht of gebruik de festivalapp, geschikt voor elke smartphone. Open de link in je browser en voeg 'm vervolgens toe aan je homescreen. Hou uiteraard rekening met eventuele wijzigingen.

 

Aantal beschikbare tickets: 10 van 250
(Laatste update: zaterdag 26 november 11:51u)

Je ontvangt ook mijn Patty Post.
Heb je nog vragen? Mail me gerust: mail@pattygolsteijn.com

 

Sessies

Dit is een waanzinnige samenstelling van mooie mensen. Het tofste? Ik ken iedereen persoonlijk. Een heel bijzonder festival dus.

 

Anneke van der Kuip · annekevanderkuip.nl
Walking The Straight Line
Ontdek jouw ultieme droomdoel. Je weet wel: zo'n doel waarvan je tegelijkertijd kippenvel en rode wangen krijgt. Waarvan je siddert en bruist en toch merkwaardig rustig wordt. Naast een blik op jouw droomdoel krijg je ook een prachtige kijk op de weg daarnaartoe. Wat je meeneemt uit de workshop is energie en focus: je weet wat je te doen staat en popelt om je droomdoel waar te maken!

 

Bas Bakker · basblogt.com
Re-Business, anders ondernemen
Je kent jezelf, maar hoe zet je jezelf in de markt? Hoe verkoop je je product? Hoe kom je aan klanten? Doe het net even anders, waardoor het makkelijker gaat. Daar gaat deze workshop over. En je loopt de deur uit met je persoonlijke experiment.

 

Bas van Ginkel · travelessence.nl
Het leven na de zzp
Ondernemen, los van waar je je geld mee verdient, is een prachtig beroep. Maar ben jij een zzp'er voor het leven? Bestaat er een leven na de zzp? Ik heb na 10 jaar mijn ondernemershoed aan de wilgen gehangen. Mijn verhaal over een verbazende en onverwachte reis.

 

Beke Olyrhook · notesfromthejungle.nl
Lente - Wat wil jij?
We kijken naar mijn documentaire Lente en gaan in gesprek over verwachtingen uit de maatschappij, luisteren naar jouw innerlijk kompas. De docu volgt vrouwen die single zijn, maar is vooral een ode aan het durven onderzoeken, los van de bestaande plaatjes, 'zo hoort het nu eenmaal’. Inspiratie om je eigen weg te volgen of het nou werk, wonen, liefde of iets anders is :-)

 

Cilla Schot · hoofdletterc.nl
Lekker schrijven doe je zo!
Probeer je teksten te schrijven voor je blog, website, nieuwsbrief of social media, maar betrap je jezelf erop dat je eigenlijk vooral staart naar een knipperende cursor? Daar word je niet vrolijk van. Ik geef jou tips zodat je voortaan lekker schrijft in makkelijke taal!

 

Daan van Bergen · videologic.nl
Visual Sorytelling met je smartphone
Een videootje maken met je smartphone kan tegenwoordig zeer eenvoudig. Maar een écht pakkende video die een goed verhaal vertelt en er mooi uitziet is een uitzondering. De workshop bestaat uit twee delen. In de eerste helft geef ik tips over inhoud, doel en doelstelling van een film: waar moet een film aan voldoen om goed bekeken te worden. In de tweede helft de technische uitleg. Hoe kan je met een smartphone toch een profi beeld krijgen dat je direct kan gebruiken voor je website of presentatie. Een superpraktische workshop met concrete tips die je direct kan toepassen in je eigen video's.

 

Dagmar Hennipman · eenanderidee.nl
Hard gaan met Hart & Wiel
Een persoonlijk verhaal. Dagmar vertelt over de fijne kneepjes van 'kneikunst' en de voordelen van stuiterkracht.

 

Danielle Heemskerk · bodypositive.nl
Stop met lijnen en eetbuien, start met leven
Want er is zoveel meer in het leven dan je zorgen maken over eten en je lijf.  Daarom in deze workshop: de 2 redenen waarom je heen en weer geslingerd wordt tussen lijnen en eetbuien, de 2 stappen die nodig zijn om deze cyclus van lijnen en eetbuien te doorbreken, inspirerende oefeningen en een vraag-en-antwoord sessie.

 

Daphne Lie · d-ly.nl
Bereken je waarde
Je deelt graag je kennis en doet dit tegen een bepaalde waarde (uurtarief). Hoe heb je die waarde bepaald? Op basis van wat gangbaar is in de markt? Wellicht op gevoel? Maar kan je met dit tarief ook je dromen realiseren? Je leert zelf je uurtarief te berekenen aan de hand van een eenvoudig model.

 

Elisabeth Griffioen · devideovakvrouw.nl
10 tips voor boeiende vlogs
In tien tips vertelt de Videovakvrouw je hoe je zelf met je telefoon goede korte filmpjes op kan nemen die je zo online kan zetten.

 

Else Kramer · elsekramer.com
Wees niet zo SAAI - hoe je via meer pret veel meer succes hebt
Tijdens deze sessie krijg je een vrijbrief om belachelijk veel plezier te hebben. Om ook op zakelijk gebied precies te doen wat jij wilt. Waarom? Om de dodelijke saaiheid en middelmatigheid die de meeste zzp'ers kenmerkt te doorbreken. Als dat lukt ben je al aantrekkelijker dan AL je concurrenten - die heb je namelijk niet meer. Hoe zorg jij dat je dingen waar je ongelooflijk blij van wordt omzet in zinvolle zakelijke bezigheden? En daardoor niet alleen meer blijheid maar ook nog meer energie, aantrekkingskracht en succes krijgt? Dat leert Else je tijdens deze sessie.

 

Esmeralda Heij · vrouwenmetlef.nu
Wil je magie in je leven? Kus je kikkers!
Je kikkers kussen, betekent dat je je angsten in de ogen kijkt en ze leert te omarmen. Dat is kiezen voor Liefde en het resultaat is een leven waarin de magie weer terugkomt op jouw pad. Een beetje lef heb je wel nodig om dit proces in gang te zetten. Laat je verrassen door Liefde in deze workshop!

 

Eva Ghysels · yourlifecode.nl
De grote loslaatshow
Eigen keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Daar sta ik voor. Deze workshop is voor mensen die te veel willen of moeten van zichzelf, die onrust ervaren of gewoon even helderheid nodig hebben. Je ervaart een disbalans in je leven. Ben je klaar om los te laten? No excuses to live your life. 

 

Eveline Bosselaar · tijdvoorfysiotherapie.nl
Van slaapspook naar slaapkop
'Rusten doe ik in mijn kist' is zo uit. Goed slapen is veel hipper en met deze workshop leer je basisprincipes om je slaap te verbeteren. Je leert 5 praktische tips die je gelijk kan toepassen en je leert hoe je beter kan liggen. Goed slapen begint namelijk met goed liggen.

 

Evelyn Prins · onbeperktpuur.nl
Ontdek de kracht van imperfectie
Jarenlang zag Evelyn haar zichtbare lichamelijke beperkingen als een gruwel. Ze wilde normaal zijn. Perfect. Totdat zij de kracht van imperfectie ontdekte. Ben jij benieuwd wat de kracht van imperfectie in jouw leven kan betekenen? Kom dan naar deze talk.

 

Jabbo Smulders · jabbosmulders.com
Let's Go: waarom ik geloof dat DOEN de beste manier van denken is
Als je aanhikt om de volgende stap te zetten: kom dan naar deze sessie. Je gaat sowieso met handige en praktische tools naar huis! En anders krijg je een biertje van me ;-)

 

Jan-Henk Bouman · fountainheads.nl
Wonen als dienst dat je betaalt met maatschappelijk nut. Kan dat?
De wereld van werk verandert in een rap tempo. Velen zullen in de nabije toekomst steeds moeilijker geld kunnen verdienen. Als de kosten hoog blijven dan kom je al snel aan de rand van armoede terecht. Onderzoek toont aan dat armoede de mens dommer maakt. Dat is dus een verspilling van denkkracht die ingezet kan worden voor maatschappelijk nut. Tijd dus voor een nieuw experiment. Wonen als dienst dat je betaalt met maatschappelijk nut. Jan-Henk deelt zijn visie en gaat in gesprek met jullie hoe dit mogelijk te maken.

 

Janny Brusselers · effectiviteitstrainer.nl
Tikkende Tijdbom
Word jij vaak geleefd door de waan van de dag? Baal je er na een dag hard werken ook van dat je niet de dingen hebt gedaan die je had willen doen? En neem je je steeds voor om het morgen écht anders te doen, maar lukt dat niet? Het kan echt anders! In een razend tempo ontdek jij hoe je jouw tijd op een andere manier kunt besteden zodat je meer bereikt in minder tijd. Ga jij de uitdaging aan?

 

Jan-Willem Gerth · uitgeverijvanbrug.nl
Schrijf géén boek! Schrijf uren!
Het lijkt wel een hype, al die zzp-ende auteurs van dit moment. Zijn het allemaal journalisten? Zijn het schrijvers? Literaire talenten? 

 

Kitty Kilian · deblogacademie.nl
Bloggen is troosten
Effectief schrijven en bloggen gaat om contact maken. Ik geef je een blogopzet waarmee dat extra makkelijk is. 

 

Laura Doorneweerd · lauradoorneweerd.com
Improvisatie
Improviseren is voor mij... Het podium opstappen en nog geen idee hebben wat ik ga doen. Eng? Ja, maar ook gááf. En wat leer je veel over jezelf. In deze workshop gaan we niet het podium op, maar wel lekker actief aan de slag. Ik breng leuke, actieve vormen mee om te leren improviseren. Voor je het weet heb je buikpijn van het lachen, je comfortzone vergroot en nieuwe vrienden gemaakt. Veel doen, weinig denken, heel veel plezier in een fijne sfeer. Doe je mee?

 

Linda Commandeur · gewooncommandeur.nl
Zo simpel is het dus wél
Bij anderen gaat het allemaal zo makkelijk. Zij maken hun dromen waar. Terwijl jij twijfels hebt en weerstanden ervaart. Vandaag overwinnen we minimaal één weerstand en zorgen we dat ook jouw droom wordt waargemaakt. Weg met die smoesjes. Zo simpel is het dus wél.

 

Lobke Rooswinkel · heldtraining.nl
Toegepaste improvisatie - spelend leren
"Ik kan een dag met je praten, maar leer je pas écht kennen door een uur met je te spelen". Dus kom! Spelen! En niet zomaar, want ook spelen is een serieuze zaak. Wat vertelt het spel over jezelf, de groep én de interactie? Ik leer je een aantal spellen die je gelijk kan gebruiken (met je kids en vrienden én ook in je team en met groepen) plús bijbehorende inzichten in de diepere lagen die door het spel naar de oppervlakte komen. Na deze sessie zal spelen nooit meer hetzelfde zijn.

 

Loes Berkhout · verbindwerk.nl
Verbinding voor diehards
Een workshop waarin duidelijk wordt waarom (ons verlangen naar) verbinding een zaak van leven of dood is. We onderzoeken en oefenen hoe jij jezelf en de liefde ten diepste tot leven kan wekken. Voor mensen die met moed naar zichzelf willen kijken. 

 

Marcel Lahaije · dereisvandeheld.nu
De Reis van de Legendarische Ondernemer
Heb jij ook wel eens het gevoel alsof er nog iets ontbreekt in je leven? Alsof je nog een belangrijke rol te spelen hebt in een ongeschreven verhaal. Een episch verhaal waarin jij de held bent en de wereld tot een betere plek kunt maken. 
Ik neem je mee op reis en laat je kennis maken met de kracht van verhalen en deel 12 tips die jou zullen inspireren om je eigen legende te creëren.

 

Marieke Gerhards · rikarika.nl
Gezondheid begint in jouw darmen
Wist jij dat je darmen een belangrijke rol spelen voor je gezondheid en daarmee ook je energielevel? Heb jij wel eens last van energie te kort? Of een opgeblazen gevoel? Misschien zelfs slaapproblemen? Kom dan luisteren naar mijn verhaal. Leer om jouw lichaam te begrijpen en de regie over je gezondheid in handen te nemen. 

 

Marieke van Dam · bureauplay.nl
Break out of the ordinary
Zin om een uurtje je automatische piloot vrij te geven? Even los te laten hoe het 'hoort' en hoe je het nou eenmaal altijd doet? In deze workshop gaan we op ontdekkingstocht in het vertrouwde alledaagse, spelen met vaste patronen en je laten verrassen door jezelf. Een sessie vol vrolijke oprekoefeningen voor je comfortzone, waarin je een frisse bril ontwikkelt die je altijd op kan zetten en waarin je leert om op avontuur te gaan in je dagelijkse leven.

 

Marjolijn de Galan · marjolijndegalan.com
Het Floreerlab
Hoor jij hem nog? Die innerlijke stem, boordevol wijsheid. Ben je nog wel aan het werk vanuit jouw persoonlijke en unieke kracht? Of ben je vooral aan het bereiken? In het ondernemerschap is het heel makkelijk je te laten leiden door alles wat dáár is. Plannen, doelen, resultaten. Maar. Klopt het nog? Of doe je vooral hoe het ‘hoort’, hoe iedereen het lijkt te doen? Wat zou er gebeuren als je eens offroad gaat? Wat hoor en zie je dan? Doe mee in het floreerlab en laat je verrassen door wat de stroom van een klein beetje anders je brengt.

 

Mark Meinema · maakjepunt.com
Ben jij wel duidelijk? (hoe je een écht duidelijke presentatie maakt)
Heb je weleens iets héél duidelijk uitgelegd en toch snapte niemand je? Of wil je juist iets ingewikkelds vertellen en je weet je niet hoe? Zou het niet fijner zijn als je verhaal wél overkomt? En blijft hangen?

 

Marleen Bekker · marleenbekker.com
Humor. Altijd lachen.
Ondernemen is een serieuze zaak. NOT! Zet humor in en alles wordt leuker. Ook de zware dingen, juist de saaie onderdelen. Doe jezelf (en je klanten) een lol: kom naar deze sessie en krijg acuut meer humor. Met grappigheidsgarantie!

 

Marleen Janssen · femalesecret.amsterdam
Alleen voor vrouwen
Wist je dat je seksualiteit geheimen in zich draagt die westerse vrouwen niet kennen? Wat dacht je van een vallei-orgasme? En: wist je dat je met seks je eigen batterij kunt opladen? Marleen Janssen is expert op het gebied van vrouwelijke seksualiteit en het vallei-orgasme en gaat je er over vertellen. Sorry guys: alléén toegankelijk voor vrouwen.

 

Michèle Sparreboom · michelepresenteert.nl
Je hart in de F.I.K.
F.I.K. staat voor jou! Jouw leven.  F.I.K. staat voor  Fire. Ignite. Kick-Start! Ook voor Focused. Inspired. Kicking Ass. F.I.K. gaat over 'making a difference'. In je eigen leven. En ook voor de ander. Zowel zakelijk als privé! Vol overgave doen waar je hart van in de fik gaat. Zo maak jij een impact. Voor jezelf. Je dierbaren. En de wereld om je heen.

 

Mike Verbruggen · slmmr.nl
Hack je werkdag
Er komt steeds meer informatie op ons af en een groot deel van onze werkdag zijn we bezig met onze computer of telefoon. We hebben nooit geleerd hoe we met al die informatie om moeten gaan en verder dan het halen van een typediploma zijn we niet gekomen. Tijdens de sessie van Mike word je overladen met tips en tricks voor het organiseren en automatiseren van je werkdag.

 

Mirjam van Rees · retailfans.nl
Hoe zet je Facebook advertenties in voor je webinars?
De meeste ondernemers gebruiken 1 type Facebook advertentie om deelnemers te krijgen voor hun webinars. Ik gebruik er 4. Sinds ik deze 4 type advertenties toepas krijg ik exact het aantal deelnemers wat ik wil, is de live opkomst vele male hoger, heb ik meer kijkers voor de replay en verkoop ik veel meer. Ik ga laten zien wat ik precies doe zodat jij bij een volgend webinar hetzelfde kan doen.

 

Monica Job · monicajob.nl
Droom, Doen & Doooor
Wat is er voor nodig om die persoon te worden die je wilt zijn? We gaan een superleuke interactieve oefening doen, waarbij je echt connect met jezelf, maar ook met een ander en het wordt in deze oefening duidelijk wat jouw volgende stap gaat zijn...

 

Mustafa Boutzamar
Baguru: Setting goals & reaching destinations
Kom erachter wie je bent, wat je kunt, vindt en waar je naar toe wilt.

 

Nathalie Bouts · sprekersbootcamp.nl
SprekersBootcamp
Spreek jij wel eens voor groepen? Wil jij een paar toffe tips om voor altijd makkelijker en krachtiger te presenteren? Kom dan naar deze sessie! 

 

Nicole Offenberg · nicoleoffenberg.nl
De Laat Je Niet Gek Maken Workshop
Als zzp-er moet je groot denken en veel doen. Streven naar veel personeel en alle trends volgen die er zijn. 24/7 bereikbaar zijn, achter al je klanten aanrennen en elke dag vlogs, blogs en tweets posten. En dat allemaal volgens het ideaal van vier uur werken per week. Want dat hoort. 
Voor je het weet ben je de slaaf van je eigen bedrijf én de normen van anderen. Het kan ook anders. Maak je eigen keuzes. Wees de baas. Hoe? Je hoort het in de Laat Je Niet Gek Maken Workshop. Kort en krachtig. Scherp en speels. Een fluweelzachte workshop met af en toe een linkse directe.

 

Ria Kaashoek · riakaashoek.nl
Het opbouwen van je mailinglijst door middel van Facebook Advertenties
Ontdek hoe je supersnel je mailinglijst kunt laten groeien door middel van het inzetten van Facebook Advertenties.

 

Ronald de Jong · ronalddejongfotografie.nl
Fotograferen vanuit kwetsbaarheid
Eerder dit jaar plaatste ik een oproep op Facebook met de vraag of er mensen waren die kwetsbaar voor mijn camera wilden staan. Tot mijn verrassing waren dat er ruim dertig. Het werd een bijzondere ervaring. Ik vertel hoe een tragedie in mijn persoonlijke leven mij bracht tot het bedenken en uitvoeren van dit project. En ik vertel over het project zelf aan de hand van een aantal foto's.

 

Rosanne van Staalduinen · burostaal.nl
Mag het iets persoonlijker?
Durf jij jezelf te laten zien op je website? Of verberg jij je achter je logo? We doen zaken met mensen, niet met bedrijven. Je miste talloze kansen als potentiële klanten geen flauw idee hebben of jullie bij elkaar passen en daardoor geen contact met je opnemen. Hoe zorg je ervoor dat ze dat wél doen?

 

Sandra Jacobs · devrijevrouw.com
Be the cake! A PowerTalk
Be the cake en speel de hoofdrol in je eigen leven! Hier ga ik je op uitdagen in deze PowerTalk, zodat je 1-2-3 gaat staan voor jezelf. BAM! Just like that. (Alleen voor vrouwen.)

 

Sharon Huisman · destiltemaker.nl
Een persoonlijk verhaal over dromen en dapper durven zijn
"Ergens in haar broeide het verlangen om volledig op haar gemak te zijn met haar altijd aanwezige ongemak." Dit is een persoonlijk verhaal over dromen en dapper durven zijn. Over het soms echt niet weten, tranen met tuiten en handen in het haar. Maar ook over rockende innerlijke dialogen en een boogie woogie dansend hart. Speciaal voor iedereen die zich weleens raar, alleen en onbegrepen voelt. 

 

Simina Jonker · simina.nl
Yin Yoga: Let's unplug & reset
Bijna alles werkt weer wanneer je het voor enkele minuten uitzet. En dat geldt ook voor jou :-) Kom naar deze yin yoga les en let's reset your system! Ervaring niet vereist. 

 

Sylvia Niemantsverdriet · keepmovingforward.nl
Wat als het niet lukt?
Eindelijk een eigen bedrijf met werk waar je blij van wordt en dan gaat het fout. Blijf je doorploegen of stop je? Ik maakte de moeilijke keuze om te stoppen. Hoe maak je zo'n keuze en hoe ga je daar vervolgens mee om? 

 

Veronique Prins · jezaakvoorelkaar.nl
Je plan bepaalt je succes
Of jij je doel van 2017 haalt staat of valt met de planning die je vóór 1 januari maakt! Je omzet overkomt je namelijk niet, die kun je gewoon afdwingen. In mijn workshop leer ik je hoe jij je eigen omzet kunt bepalen en realiseren!

 

Wendy Edens · thesimplelifecompany.nl
Find your tune
Everybody needs a song! Een nummer dat je helemaal in de Succes-modus krijgt. Hoe jouw Succes-modus eruit ziet, dat gaan we uitzoeken. En dan wordt het pas leuk! We gaan samen op zoek naar die songs die je instantly in de Succesmodus brengen... so Get Tuned & Stay Tuned! 

 

Wout van Wengerden · kwetsbareheld.nl
Reis van de Kwetsbare Held
Val jij het leven aan? Durf jij te staan voor wie je bent? Voel jij je genoeg? Wat gebeurt er als je antwoord op deze vragen volmondig ja zou zijn? Als topsporter was ik iedereen. Ik wilde ook voor iedereen genoeg zijn. Dit hield ik niet vol. Toen ik stopte ben ik op zoek gegaan naar wie ik was zonder een status. Ik startte mijn eigen laboratorium van het leven onder de naam Kwetsbare Held om antwoord te vinden op mijn diepe levensvragen. In deze sessie neem ik jullie kort en krachtig mee in wat ik van het leven weet tot nu toe, om jou een stap verder te helpen. 

 

Nu al keuzestress? No worries, ook daar hebben we aan gedacht op de dag zelf. Laat je verrassen. :)

 

Playground

In de open space gebeuren doorlopend fijne dingen. 

 

Frank Hartman · frankhartman.nl
Voorspel je toekomst
Bedenk eens wat er allemaal veranderd is sinds 1996. Internet vond een weg via onze woonkamer naar onze broekzak, op een apparaatje dat toen nog als massavernietigingswapen werd gezien en amper in een gymzaal paste. En guess what: de volgende twintig jaar zijn al begonnen... Heb je enig idee wat daarin gaat gebeuren? In een kort gesprek voorspellen we samen jouw toekomst.

 

Juul Martin · deelwinkel.com
Bonanza!
Alles wat jij leuk vindt om met of voor iemand te doen verpakken we als kado met de deelbon. Je gaat iemand blij maken met je skills, maar wie? Kom naar de Bonanza! Je mag ook alleen pakken, want voor wat hoeft niks.

 

Marieke van Dam · bureauplay.nl
Keuzestress? Pak een SPEELregel!
Oh jee, meer dan vijftig gave sessies om uit te kiezen en zoveel inspirerende mensen om te ontmoeten. Aaargh, keuzestress! Of… juist de perfecte kans om je te laten verrassen. Om op avontuur te gaan! De speelse opdrachtjes leiden je naar plekken en personen waar je anders nooit terecht zou komen.  

 

Marina de Jong · dehoepeljuf.nl
Van hoofd naar hart, via hoepels!
Stap even uit je denkmachine en in je lijf. Maak contact met wie je echt bent: je speelse en creatieve zelf. Kom je spelen?

 

Patsboem (Annemiek, Liesbeth & Juul) · patsboemeducatief.nl
Medialab
Er zijn een heleboel toffe dingen waarmee kinderen digitaal en interactief kunnen spelen en ontdekken of knutselen met techniek. In de achtbaan met Virtual Reality, programmeren met Osmo, hologrammen maken, robotjes besturen. Wij spelen zelf ook graag met deze nieuwe digitale snufjes. Want creatief denken en ontdekken is natuurlijk niet aan leeftijd gebonden. Kom je bij ons spelen?

 

Ronald de Jong · ronalddejongfotografie.nl
Huisfotograaf
Zijn we blij mee. :)

 

Sanne Roemen · oomph.nl
Free Listening
In de wandelgangen staan we klaar om met 100% aandacht en zonder oordeel of ongevraagd advies naar jouw verhaal te luisteren. 

 

Sharon Huisman · destiltemaker.nl
De Verademing
De Stiltemaker neemt je mee op een korte reis naar binnen. Wees stil, adem, voel, welkom thuis.

 

Deeltafel
Heb je iets in huis dat je niet meer gebruikt, maar ook niet zomaar weg wilt geven? Iets dat jou heeft geïnspireerd of waar je trots op bent? Gun je dit item een nieuwe tijdelijk beheerder die er net zo van kan genieten als jij? Neem het mee en stuur het opnieuw de wereld in.

 

Host

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.

 

Kicken toch?!

Je ontvangt ook mijn Patty Post.
Heb je nog vragen? Mail me gerust: mail@pattygolsteijn.com

 

FAQ

"Is er ook glutenvrije / vegetarische / vegan lunch?"
Ja, dat kan geregeld worden. Stuur na aankoop van je ticket een mail naar mail@pattygolsteijn.com. 

"Waar kan ik me inschrijven voor de sessies?"
Het blokkenschema met tijden wordt in de week voor het festival gepubliceerd. Je hoeft je niet in te schrijven voor de sessies. Je schuift op de dag zelf aan bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

"Wat als ik een ticket heb gekocht en ik kan er toch niet bij zijn?"
No problem. Dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef zijn/haar naam even door aan mij: mail@pattygolsteijn.com