Ben je zelfstandig professional en woon je in Limburg? Ben je ook zo hongerig naar nieuwe ideeën en inspiratie? Sta je open voor nieuwe concepten, een andere manier van denken, een verfrissende manier van werken? Vind je het heerlijk om te geven en delen? Ben je nieuwsgierig naar het ontmoeten van andere toffe mensen die ook zo openminded zijn?

We zijn bezig met een mindshift: een andere manier van denken en werken hier in Limburg. We zijn al begonnen in november 2016 met een online community met inmiddels meer dan 700 leden. Join us. We gaan vooroplopen. We laten zien wat er allemaal wél mogelijk is.

Welcome to the next level.

Laat je verbazen, verrassen en verwonderen tijdens dit festival.

 

 

Praktische informatie

Voor wie?
Zelfstandig professionals in Limburg

Wanneer?
Donderdag 14 juni 2018 van 11:00u-17:00u

Waar?
IVY Climbing in Sittard
(Yes, een unieke locatie voor een bijzonder event.)

Wat krijg je?

  • Toegang tot zoveel workshops als je maar wilt

  • Een heerlijke lunch

  • De hele dag door koffie, thee en water

  • Borrelhapjes en -drankjes

  • Een heleboel toffe mensen om te ontmoeten en mee te sparren

Hoeveel?
79 euro
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Wie van je vrienden hebben al een ticket gekocht?
Check het Facebook-event.

Programma
Check onze app.

Heb je nog vragen?
Mail me gerust: mail@pattygolsteijn.com

 
 

Host

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.

 

Workshops


bianca.png

Bianca Simons · mindsetvoorsucces.nl
Mind your mindset
"Life is only as good as your mindset." Wist je dat je resultaat voor 80% bepaald wordt door jouw denken? Als ondernemer is resultaat heel belangrijk. Tijdens deze workshop leer je welke stappen er nodig zijn om een nieuwe positieve mindset te creëren. Hoe belangrijk de woorden die je gebruikt zijn voor groei in je business en hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt met creëren en aantrekken van jouw mooiste leven. Samen kunnen we bouwen aan een mooiere wereld, niemand kan dat alleen. Maar het begint met jezelf. Gun jij jezelf het mooiste leven? Doe dan mee met deze workshop.


chantal.jpeg

Chantal Hamers · LinkedIn
Pitch perfect
Zet jezelf en je expertise op de kaart. Een zogenoemde elevator pitch is een korte en krachtige presentatie van jezelf, soms maar één minuut waarin je de kans grijpt om de ander ervan te overtuigen dat jij hem/haar veel te bieden hebt. Jouw verhaal waarin jouw drive staat als een huis! Waar sta jij voor? Waarmee onderscheid jij jouw expertise of de meerwaarde van jouw organisatie? We gaan samen aan de slag zodat jij voortaan je pitch paraat hebt… stap in de lift naar je volgende bedrijfslevel. De output kun je ook goed inzetten voor een sterker LinkedIn-profiel.


cindy.jpg

Cindy Stal · cindystal.nl
Heel jezelf, heel je business
Overal waar jij jezelf heelt, heel je als vanzelf de ontvangkracht, het gemak en het plezier binnen je business. Je bent je business en jouw business dat ben jij. Intuïtief ondernemen gaat zoveel meer om jou dan je eerder misschien dacht. Spirit en business mogen echt samen. Op jouw manier. In deze workshop vertel ik je over de drie sleutels die jij op jouw manier in kunt zetten om ondernemen makkelijker, veel leuker en vooral echt vanuit jou te maken. Je intuïtie vertrouwen, overgave en de acties nemen. Be magical just by being you. In je leven en zeker ook in je business. 


elena.jpg

Elena Paplauskaite · Facebook
Ontdek de X-Factor van je Feminine
Sta jij weleens stil bij wat de kracht van jouw vrouwelijkheid is? En wat dit voor jou en voor jouw leven doet? En hoe dit automatisch bijdraagt aan jouw business? Want JIJ bent je business, right? Jij hebt dit betoverend accessoire in je en jij vergeet hem te dragen. Na deze lezing niet meer! Want jij wordt bewust van deze X-Factor en hoe deze jouw leven verrijkt en verbetert. Kom, ontdek en prikkel je Feminine!


femke.jpg

Femke Joy · femkejoy.nl
Ik Kies voor mijn Business, als een Ware Godin
In iedere vrouw zitten 7 Godinnen, volgens het boek van Jean S. Bolen. Met al hun kwaliteiten én met al hun schaduwkanten. Die kwaliteiten maken onze business tot een succes, ons leven tot een rustig en dynamisch leven. De schaduwkanten belemmeren ons in groei, zorgen voor onrust en pijn. Ze houden ons klein, maken ons onzeker of laten ons struikelen. Ben jij je bewust van jouw 7 Godinnen? Weet je hun kwaliteiten goed in te zetten? 
Na mijn lezing weet jij welke prachtige Godinnen er "in ons" aanwezig zijn! En kan je gaan kiezen; wie is er in jouw business aan de 'macht'? En als je dan de keuken in loopt, waar eventueel de kinderen zitten te tekenen, welke Godin is dan dominant?! En wat te doen op een avond op stap met je vriendinnen! You choose!


mischa.jpeg

Mischa Hamers · bymischa.nl
Eet je gezond!
Kom mee terug naar de basis van voeding en laat mij je inspireren hoe ook jij elke dag weer de keuze kunt maken om lekkerder te eten! 


nicolegeilen.jpg

Nicole Geilen · niceway.nl
We see what we want to see
We hebben tegenwoordig genoeg goede redenen om het less is more principe toe te passen in ons leven. Niet alleen voor je eigen gemoedsrust, maar ook voor het behoud van onze wereld.  Natuurlijk is het goed om ambitieus te zijn en een beter mens te willen worden, maar stilstaan bij wat we al hebben en wat we nú meemaken kan ons veel meer brengen dan we denken.
We see what we want to see: stel je open voor nieuwe mogelijkheden, overwin je beperkingen en koester je ideeën en maak ambities waar. Ik laat je op een andere manier kijken naar jezelf en je omgeving en ontdek hoe je uit vastgeroeste denkpatroon kunt bevrijden en betreed een wereld van originele ideeën, slimme oplossingen en creatief plezier.


nicolepol.jpg

Nicole Pol · sprookjesbranding.nl
Sprookjesbranding, een mythische merkmethode
Een merk met magische aantrekkingskracht creëren. Dat is in een notendop de kern van sprookjesbranding. Deze mythische vorm van merkmarketing helpt je om vanuit persoonlijke moed en universele verbeeldingskracht een brug tussen jou en je sprookjesklanten te bouwen. Van Heldinnenwerk naar Heldinnenmerk. Je leert wat brand archetyping is, waarom dat zo goed werkt als merkbasis en hoe je het kunt toepassen. Met zevenmijlslaarzen merkwaardigheid creëren? Dan is deze verbeeldingsvolle workshop voor jou.


nina.jpg

Nina Bien · tresbiencoaching.nl
Zelfhulpmeeting voor Procrastinerende Professionals (PP)
Kenmerken van de PP:
- Stelt dingen die [heuswelheelnuttigmaar] niet zo boeiend zijn het liefst zo lang mogelijk uit.
- Heeft veel talenten, maar laat steeds weer mooie kansen liggen.
- Begint graag en vol enthousiasme aan nieuwe projecten! Maar dan...
Herkenning? Welkom bij de Zelfhulpmeeting voor PP's! It takes one to know one. Het kan dus goed zijn dat ik deze workshop de dag van te voren nog moet gaan voorbereiden. Of niet! Want er is iets aan te doen. En nee, dan bedoel ik niet wéér een cursus over time management, of nóg een boek over planning. Je weet heus wel hoe die vork in de steel zit. Maar het doen, dát is andere koek.
We gaan samen aan de slag met praktische oefeningen om beetje bij beetje (want dat hoeft niet in één keer!) van dat lastige uitstelgedrag af te komen. Zodat je eindelijk je ware potentieel kan gaan benutten.


patty.jpg

Patty Golsteijn · regelhelden.com
Alles wat je moet weten over werken met een Virtual Assistant
Ben je ondernemer en voel je je overweldigd in je werk en heb je helemaal geen zin en tijd om zelf alles op orde te brengen? Je kan het natuurlijk ook uitbesteden. Bijvoorbeeld aan een Virtual Assistant. Wat moet je weten voordat je start met een VA? Wat kun je uitbesteden? Wat beter niet? Wat zijn de misverstanden? Hoe selecteer je de juiste VA? Hoe begin je? Hoe werk je samen met een VA op lange termijn? We bespreken álles tijdens deze workshop.


peggy.jpg

Peggy Peerboom · officesupportlimburg.nl
Automatiseer je boekhouding en bespaar tijd
Word je gék van je boekhouding? Omdat het helemaal NIET jouw ding is? Of omdat het je teveel tijd kost? Met het online boekhoudprogramma Moneybird kun je heel gemakkelijk je boekhouding bijhouden. Je hebt er bijna geen boekhoudkennis voor nodig. Doordat je één programma hebt voor je offertes, facturen en boekhouding, kun je veel automatiseren. Geen gedoe meer met Excel, geen gedoe meer met klappers. Alles online. Het bespaart je veel tijd, frustratie en dus ook geld.


reggy.JPG

Reggy Nelissen · reggynelissen.nl
Inspirerend en Krachtig Spreken voor een groep
Een interactieve workshop over: Vrij Spreken! Ontdek de 3 essentiële elementen om te spreken voor een groep of publiek met energie, overtuiging en invloed. Je wilt zo graag een goede indruk maken en ook jouw missie, boodschap en kennis overdragen. Ik neem je mee in de gouden 3-regel van succesvolle sprekers. 


rick.png

Rick Vechel · vechelventures.nl
Ambassadeurs, and what can you do?
Wegens positieve geluiden opnieuw beschikbaar! Het wordt steeds belangrijker om je publiek te betrekken bij wat je doet. Van de eerste Facebook post tot en met de extraatjes. Hoe zorg je dat je huidige klanten ambassadeurs worden? Met die vragen gaan we aan de slag met de 'Klanten-Glijbaan'. Want plezier hoort er natuurlijk ook bij! 


vivian.jpg

Vivian Halmans · fijnleven.com
Breinstorm
Er razen dagelijks tussen de 40.000 en 60.000 gedachten door je hoofd. Zolang ze positief zijn is er niets aan de hand. Maar wat als je gaat twijfelen of piekeren? Dan kan dit een dag vullende bezigheid worden en ontstaan er belemmerende overtuigingen of angsten. Als jij piekert, loopt je bedrijf dan nog wel lekker? Jij bent immers het brein in je business. Tijdens deze workshop geef ik je 4 stappen om te stoppen met piekeren en leer jij wat je reptielenbrein, je zoogdierenbrein en je verhalenverteller in je hoofd doen. Je leert tijdens deze workshop hoe jij kan zorgen dat ze gaan samenwerken. Als je dat weet en er mee gaat oefenen, is er geen storm krachtig genoeg om jou tegen te houden en je doelen te behalen!


youri.jpg

Youri Penders · moetmoet.nl
Onderneem specifiek, niet generiek. Of de kunst van het weglaten.
De één zegt: "Wij doen alles op het gebied van…". De andere ondernemer zegt: "Wij ontzorgen ondernemers die…". Weer een ander zegt "Voor alles op het gebied van … moet je bij mij zijn". 
Maak jij je wel eens schuldig aan dit soort container-uitspraken? Dan is deze sessie voor jou! We gaan samen ontdekken hoe jij van generiek naar specifiek kunt gaat. Laat de angst los voor het missen van opdrachten en groei met de dingen die jij het leukst vindt om te doen.
Ik ben Youri Penders en begon ruim twee jaar geleden als ambachtelijk drukker. Een branche waar de faillisementen om je oren vliegen en het internet als serial killer om zich heen slaat. Wie wil daar nou in werken? Ik dus. En het gaat nog goed ook. 


 
 

Veelgestelde vragen

"Is er ook vegetarische lunch?"
Ja, die is er sowieso. Voor andere dieetwensen of allergieën kun je mailen naar mail@pattygolsteijn.com

"Waar kan ik me inschrijven voor de sessies?"
Je hoeft je niet in te schrijven voor de sessies. Je schuift op de dag zelf aan bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

"Wat als ik een ticket heb gekocht en ik kan er toch niet bij zijn?"
No problem. Dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef zijn/haar naam even door aan mij: mail@pattygolsteijn.com