Ben je zelfstandig professional? Voelt het overweldigend? Heb je geen idee waar je moet kijken? Heb je het gevoel dat overal kansen liggen? Moet je netwerk nog groeien? Kom je vooral andere zzp'ers tegen die het ook niet weten?

Heb je behoefte aan iets dat tof is, luchtig, fun, fris en stoer? Waar je in eerste instantie iets van jezelf komt brengen en daarna pas meeneemt? Iets dat bruist, oppept en verrast? 

Lekker offline. Met fantastische mensen, briljante sessies en een waanzinnige energie. 

 

Basics

Voor wie?
Zelfstandig professionals. 

Wanneer?
Maandag 13 maart 2017 van 11:00u-17:00u. Inloop vanaf 10:30u.

Waar?
Seats2Meet Utrecht CS (Moreelsepark 65)

Hoeveel?
€ 29 (ex btw). Dit is inclusief een heerlijke lunch, tussendoortjes, koffie en thee.

Maak je je zorgen om het bedrag? Besef dat dit een investering is in jezelf en in je business. En dat je dit binnen no-time weer hebt terugverdiend door alles wat je leert op het festival.

Ook fijn om te weten: iedereen werkt belangeloos mee aan dit festival. Met jouw ticket geef je ook lunch en drinken aan alle toffe mensen die meewerken.

Programma
Download het blokkenschema of gebruik de festivalapp. Hou rekening met eventuele wijzigingen.

Wie van je vrienden hebben al een ticket gekocht?
Check het Facebook-event.

 

HELAAS, DIT EVENT IS UITVERKOCHT.

Je ontvangt ook mijn Patty Post.
Heb je nog vragen? Mail me gerust: mail@pattygolsteijn.com

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Wát een magische dag was dit, één grote flow van inspiratie krijgen en inspiratie geven. Lig na te stuiteren in bed, 1000 indrukken tuimelend door mijn hoofd en hart."
— Anneke van der Kuip


"Dankjewel voor het geweldige festival Patty, petje af hoe je dat hebt neergezet! Leuk om als vrijwilliger bij te dragen én deel te nemen aan workshops. Inspiratie, flow, delen, ontspanning, synergie, praktische tips. Echt voor herhaling vatbaar!!!" 
— Liesbeth Kluppel

"Allereerst heel erg bedankt voor de supergave dag gisteren! Wat geweldig!! Ik ben vandaag en morgen nog druk bezig met alle indrukken verwerken en de mensen opzoeken op Facebook e.d. om nog meer van hen te leren!!"
— Femke Joy Huibers-Saffrie

"Nou, ik ben ook nog aan het nastuiteren geweest! Heel gaaf om onderdeel van dit festival te mogen zijn en zo een mooie kickstart te hebben met een van mijn concepten voor volgend jaar, het geven van yin yoga les. :-) Supergoed gedaan, gewoon uitverkocht!"
— Simina Jonker

"Wat vond ik het een leuk festival, maar wat jammer dat het zo voorbij vloog! Ik heb genoten van de superleuke lieve mensen die er waren, wat voelde ik mij als nog nog oriënterende zzp'er mezelf thuis. Wat ik je mee wil geven is dat het super georganiseerd was, duidelijk, overzichtelijk, gemoedelijk, topsfeer. Bedankt Patty, het was suuuuuuuuuuper!"
— Dagmar Aben

"Het was heerlijk. Ik heb me suf genoten."
— Marjolijn de Galan

 

Workshops (+ 1-op-1 sessies)

Naast onderstaande workshops geven veel van deze mensen ook 1-op-1 sessies waarbij je specifieke tips en feedback krijgt die op jou van toepassing zijn. Superwaardevol!

 

Anneke van Beek-Petersen · annekedote.com
Maak je bedrijf likeable
Je kunt wel leuk een zakelijke pagina aanmaken, maar als je er helemaal niks mee doet, dan raakt ‘ie in verval. Zonde toch? Via Facebook klanten vinden én verbinden; dat is de toekomst en dat is waar ik je graag mee wil helpen. Wil jij je zakelijke Facebookpagina in een half uurtje een flinke kickstart geven? Met deze praktische aanpak krijg je meer bereik met je berichten en daardoor een grotere groep écht geïnteresseerde volgers en uiteindelijk meer omzet.

 

Anneke van der Kuip · annekevanderkuip.nl
Jouw droombedrijf
Wil jij weten wat de beste weg is om in te slaan als zzp’er? Wil jij weten welke dienstverlening en doelgroep écht op jouw lijf geschreven zijn? Ontdek in deze actieve workshop jouw droombedrijf én de leukste zzp-versie van jezelf. Eén ding is zeker: aan het eind van deze workshop loop je verrast en blij naar buiten!

 

Cancia Leirissa · lekkersociaal.nl
Snel van start met e-mailmarketing
Haal meer uit je e-mailcontacten met een professionele nieuwsbrief, de eenvoudigste manier om jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van bestaande en nieuwe klanten te brengen en te houden.

 

Cilla Schot · hoofdletterc.nl
Best Blog Basics
Hoor je ook zoveel over bloggen, maar weet je eigenlijk niet wat het is? Misschien vraag je je af waarom het überhaupt handig is om blogs te schrijven voor je bedrijf. Ik vertel jou de basics en hoe je het aanpakt. Natuurlijk ga je ook nog naar huis met tips voor het maken van de beste blogs.

 

Cilla Schot · hoofdletterc.nl
Lekker schrijven doe je zo!
Probeer je teksten te schrijven voor je blog, website, nieuwsbrief of social media, maar betrap je jezelf erop dat je eigenlijk vooral staart naar een knipperende cursor? Daar word je niet vrolijk van! Met mijn praktische tips die je direct kunt toepassen, schrijf jij voortaan lekkere teksten in makkelijke taal.

 

Corinne Helmink & Ad van der Geer · sponty.nl
Zakelijk speeddaten: netwerken vanuit je eigen kracht
Als startende ondernemer komt er veel op je af en dan moet je ook nog eens gaan netwerken! Niet iedereen is hier even dol op. Maak kennis met een hele fijne en efficiënte manier van netwerken: zakelijk speeddaten. Het klinkt heel cliché maar als jij vertelt waar je blij van wordt en energie van krijgt, dan volgt de rest vanzelf. Netwerken vanuit je eigen kracht. Dit wordt leuk!

 

Dagmar Aben (starter) · hartenvolger.nl 
Focus!
Soms raak je in het leven de focus even kwijt. Er bestaat de kans dat er meer energie wegstroomt dan dat er binnenkomt. Waar word je blij van? Wat geeft je energie? Wat is voor jou als zzp'er van belang om goed te kunnen werken en gezond te blijven? Jij bent de baas dus jij bepaalt, toch?! Je verlaat de sessie met een fysiek product en gaat naar huis met focus voor wat voor jou van belang is in jouw bedrijf en leven. 

 

Danielle Heemskerk · bodypositive.nl
Ja maar, wie ben ik om....? 
Je wilt ondernemen. Je hebt ideeën, plannen en doelen. Maar ineens lijkt je zelfvertrouwen tot nul gedaald en slaan de twijfels toe. Stiekem vind je het doodeng. Wie ben ik om dit te doen? Kan ik dit wel? Maak jezelf niet langer kleiner dan je bent en kom naar deze sessie zelfvertrouwen voor de startende ondernemer.  

 

Daphne Lie · koersgerichtondernemen.com
Wat is je tijd waard?
Hoe bepaal je je tarief? Kijk je naar wat je collega’s rekenen? Of heb je je prijzen op gevoel vastgesteld? Kan je met dat tarief je dromen waarmaken? Aan het einde van de workshop kan je zelf je tarief berekenen en antwoord geven op de laatste vraag.

 

Heleen Moes · heleenmoes.nl
Bruisend brainstormen
Loop jij wel eens vast op het moment dat je nieuwe ideeën wilt genereren? Ook al doe je nog zo je best, het lukt je niet iets te bedenken? Voor je blog of misschien een product dat je wilt aanbieden. Tijdens deze Bruis Sessie leer je de ultieme manier om te brainstormen als zzp'er. Na vandaag is brainstormen echt een eitje!

 

Glancy van Elst · glancy.nl
Een onvergetelijke indruk
Als startende ondernemer besteed je veel tijd aan van alles en nog wat. Maar het belangrijkste visitekaartje, JIJ, vergeten we vaak. Hoe wil jij overkomen? Wat wil jij uitstralen? Welke eerste indruk laat jij nu achter en is dat wat je wilt? Met de praktische tips van Glancy, DressCoach, kun je direct aan de slag waardoor mensen je beter zullen onthouden.

 

Inge de Groot · inge.pro 
Prep your project = altijd 3 + 5
Je hebt een idee, wens of droom, maar weet niet wat je eerste stap zou kunnen zijn, om er een uitvoerbaar plan van te maken. Ik hou daarvoor altijd de 3 + 5-formule aan. Tijdens deze actieve workshop krijg je meer overzicht in hoe je je idee ook echt kunt uitvoeren.
Dus hou papier en pen in de aanslag en let’s do this!

 

Iris & Margreet · jebesteindruk.nl 
Masterclass: Een pitch die staat!
Pitchen is een vak! Elke ondernemer die ermee bezig is geweest die weet dat. Hoe zorg je ervoor dat je in 1 minuut meteen duidelijk maakt wie je bent en waar je voor staat? 
Hoe zorg je ervoor dat iemand naar je hele pitch luistert en niet halverwege afhaakt. En wat moet je doen om ervoor te zorgen dat iemand je onthoudt?

 

Irma Meijer · boeiendeworkshops.nl 
Ontwikkel een boeiende workshop
Ontdek welke stappen je moet zetten om je eigen goed opgebouwde en boeiende workshop te kunnen ontwikkelen en ontvang tips om de aandacht van jouw deelnemers van begin tot einde vast te houden!

 

Irma Meijer · boeiendeworkshops.nl 
Workshops geven: iets voor jou?
Twijfel je of workshops geven iets voor jou is? Wil je weten wat er allemaal bij komt kijken, als je een workshop wilt geven? Kom dan naar deze sessie, dan zet ik het allemaal op een rijtje voor je.

 

Justin Junier · superheld.nu
Jouw business op 1 A4! 
Waar the F ben je eigenlijk mee bezig in je business en hoe hangen alle puzzelstukjes samen? Kom tot de essentie van je verhaal, ontdek welke waarde je nu echt toevoegt aan welke doelgroep en hoe jij dat kunt waarmaken. Je gaat naar huis met een visuele weergave van je bedrijf op 1 A4'tje en een hoop praktische inzichten. Speciaal voor young professionals die willen starten of net gestart zijn. 

 

Lonneke & Chantal · ondernemenmetballen.nl
Ondernemen met ballen
Heb jij het verlangen om met meer lef willen ondernemen? Zit je vast in onzekerheid en belemmeringen? Ben jij je eigen blokkade? Je blijft veel te lang nadenken en verzandt in details in plaats van dat je de grote belangrijke dingen aangaat. In deze sessie helpen we je op weg om met meer kracht en durf je bedrijf te runnen. We gaan de strijd aan met jouw overtuigingen. Door het denken heel even te stoppen en gelijk actie te ondernemen.

 

Lou Niestadt · louniestadt.com 
Word je éigen Business Advisor
Je bént geen business, je hébt een business. En je Business heeft een éigen Spirit. Eentje waarmee je kunt sparren over de volgende stap, eentje die jou kan  adviseren en je stimuleert om van je 'Small Self' naar je 'Big Self' te gaan. Degene die je moet zijn om van je Business een succes te maken. In deze workshop ontmoet jij je Business Spirit waarmee jij je éigen business Advisor in huis haalt en altijd iemand hebt om mee te sparren als Zelfstandig Ondernemer. 

 

Marieke van Dam · mariekevandam.nl
De kunst van het beginnen
Eindeloos perfectioneren, twijfelen, nadenken over hoe het beter kan. Priegelen aan je website, brainstormen over de juiste bedrijfsnaam, nadenken over wat het perfecte aanbod voor je klanten. Maar eigenlijk geen stap vooruit zetten. Herken je dit? Dan lijk je op mij! Ik heb inmiddels (gelukkig!) ontdekt wat me helpt om daaruit los te komen. En dat leer ik jou ook met alle liefde!

 

Marc Vos · iamgiven.nl
Coachen voor zzp'ers
Coachen, iedereen lijkt het vandaag de dag wel te doen. Maar wat is coaching nu eigenlijk, en hoe zorg je ervoor dat het meer wordt dan 'een goed gesprek'? In 60 minuten leer je de essentie van professioneel coachen waarmee jij niet alleen je klanten, maar ook jezelf verder gaat helpen!

 

Margo Kitzen (starter) · puuringesprek.nl
Uit je hoofd, in je hart!
Voel je dat je veel in je hoofd zit de laatste tijd? Wil jij keuzes maken die kloppen en datgene doen waar je energie van krijgt? We gaan op een positieve, interactieve en creatieve manier erachter komen wat jij ECHT belangrijk vindt in jouw ideale onderneming. Waardoor jij de eerste stappen kan zetten om dagelijks meer te ondernemen vanuit je gevoel en intuïtie. Plezier, succes en voldoening verzekerd!

 

Marjolijn de Galan · marjolijndegalan.com
Floreerlab
Niets gavers dan je eigen really-me business runnen. Maar soms is het niet zo eenvoudig. Voel je druk van buiten. En kun je jezelf danig in de weg zitten. Ondernemen terwijl je dicht bij jezelf blijft. Ontdek hoe je dat doet in deze workshop.

 

Muriël Versluis · salesdiva.nl
Sales is fun!
STOP met verkopen en start met helpen… Want iedereen wil geholpen worden. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw prospect ervan te overtuigen dat jij de juiste partij bent. Sales is namelijk veel meer dan verkopen; het is een mindset die iedereen kan aanleren. Een paar kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Ben jij klaar voor the next level in business?

 

Nathalie Bouts · nathaliebouts.nl
Wake the fuck up!
Stel jij jezelf wel eens deze vragen: “Ben ik wel goed genoeg?” “Wat nou als ik word afgewezen?” “Kan ik wel geld vragen voor wat ik doe?” Wil jij relaxter, plezieriger en krachtiger ondernemen? Kom dan naar deze workshop!
 

 

Nina Dap · hetlotuseffect.nl
Who has my money
Jij vindt dat je een geweldige dienst of product hebt. En eigenlijk hoopte je dat de hele wereld dat direct zou zien. Maar de klanten staan nog niet in de rij. En dus wil je supergraag weten wat hen tegenhoudt om daadwerkelijk hun geld aan jouw geweldige dienst te besteden! Door middel van een opstelling kom jij erachter welke blokkades er staan tussen jou en de klant die jouw geld heeft. En hoe je die klanten energetisch naar je kan toe trekken.

 

Priscilla Smith · priscillasmith.nl
Content voor 6 maanden in 60 minuten
Als starter wil je graag zichtbaar zijn online, maar hoe dan? Door veel wisselende content op je website (dat vindt Google fijn) zorg je voor meer bezoekers naar je website. Maar waar schrijf je dan in hemelsnaam over? Tijdens deze korte workshop leer ik je een lijn aanbrengen in je zichtbaarheid op internet en je online publicaties. 

 

Rosanne van Staalduinen · burostaal.nl
Help, Ik Wil Een Website!
Wil je een website die vlekkeloos gebouwd wordt, die klanten oplevert en die helemaal bij jou past? Dat kan! Als je je maar goed voorbereidt. Ik leg uit wat er allemaal bij een website komt kijken en geef je tips over alle zaken waar je rekening mee moet houden en waar je over na moet denken vóór je aan een website begint. 

 

Sharon Huisman · destiltemaker.nl
Ontdek de kracht van stilte in je werk
Stil zijn saai en zweverig? Think again! In de stilte vind je alle antwoorden en inspiratie die je nodig hebt bij het maken van belangrijke keuzes in je werk (en de rest van je leven). Ik leer je hoe. 

 

Tamara van den Berg · alsherboren.nl 
Het sterkste merk ben je zelf!
Beter vindbaar zijn, sneller herkend worden, meer klanten bereiken. Dat wil iedereen wel! Lang niet iedere ondernemer slaagt erin. Hoe dat komt? We denken dat bij ondernemen een zakelijk imago hoort, maar daardoor vergeten we onszelf te zijn. Een gemiste kans. Je hebt juist meer bereik als je dicht bij jezelf blijft. 

 

Tineke Blokzijl · tinekeblokzijl.nl
Eigen-wijze introverte ondernemer 101
Ben jij een introverte en/of gevoelige startende ondernemer? Start dan meteen goed, op JOUW eigen voorwaarden en in JOUW eigen tempo. In deze interactieve sessie help ik jou op weg, zodat jij niet verdwaalt in de gebaande paden en in hoe het hoort, maar lekker je eigen gang kunt gaan.

 

Veronique Prins · jezaakvoorelkaar.nl
Met het online brengen van je website staat je telefoon nog niet roodgloeiend
90% van de startende ondernemers onderschat wat er voor nodig is om écht een serieus inkomen te verdienen met je bedrijf. Een website online, iets op FB of LinkedIn en laat de opdrachten dan maar binnen komen. Als het zo makkelijk was zou ik al miljonair zijn. In deze workshop geef ik je een plan van aanpak waarmee je als startende ondernemer toch snel klanten kunt krijgen en geld kunt verdienen. 

 

Host

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.

 

Veelgestelde vragen

"Is er ook vegetarische lunch?"
Ja, die is er sowieso. Voor andere dieetwensen of allergieën kun je mailen naar mail@pattygolsteijn.com

"Waar kan ik me inschrijven voor de sessies?"
Het blokkenschema met tijden wordt in de week voor het festival gepubliceerd. Je hoeft je niet in te schrijven voor de sessies. Je schuift op de dag zelf aan bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

"Wat als ik een ticket heb gekocht en ik kan er toch niet bij zijn?"
No problem. Dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef zijn/haar naam even door aan mij: mail@pattygolsteijn.com