Ben je VA of zoek je er een?

 

Oh my, have I got something good for you.

Na mijn uitverkochte Festival voor toffe zzp'ers in november met meer dan 300 deelnemers en het uitverkochte Startersfestival in maart met 170 deelnemers is het tijd voor de Virtual Assistants. Wow, wat een boel leukerds hebben we in Nederland en België! (En natuurlijk daarbuiten.) Vaak werken ze achter de schermen, dus hoe mooi is het dan om iedereen LIVE te ontmoeten? Op een te gekke locatie, met briljante sessies en een waanzinnige energie. 

Voor jou als VA hebben we een awesome programma met workshops om je business te vergroten, jezelf beter zichtbaar te maken, meer klanten binnen te halen, je business slimmer in te richten en ervoor te zorgen dat je happy bent en blijft met wie je bent en wat je doet. En niet alleen dat: op het festival zelf kun je ter plekke speeddaten met ontzettend leuke ondernemers. Hotdamn ja.

Voor de ondernemers hebben we een compacter programma waarin je alles leert over wat de voordelen zijn van een VA, wat je allemaal kunt uitbesteden, hoe je goed delegeert, hoe je de juiste VA selecteert en hoe je zorgt voor een goede samenwerking. En je kunt dus face-to-face kennismaken met de allerleukste VA's. 

Ik heb er nu al gruwelijk veel zin in.

 

 

Basics

Voor wie?
Virtual assistants (starters en ervaren) + ondernemers die op zoek zijn naar een VA

Wanneer?
Maandag 29 mei 2017 van 11:00u-17:00u
Inloop vanaf 10:30u
Borrel vanaf 17:00u

Waar?
S2M Strijp-S Eindhoven

Hoeveel?
VA's: 79 euro. (Toegang hele dag.)
Ondernemers die een VA zoeken: 39 euro. (Toegang vanaf 14:00u.)

Alle bedragen zijn exclusief btw.
Tickets zijn inclusief koffie, thee, tussendoortjes en borrel. Voor VA's is ook lunch inbegrepen.

Maak je je zorgen om het bedrag? Besef dat dit een investering is in jezelf en in je business. En dat je dit binnen no-time weer hebt terugverdiend door alles wat je leert op het festival én je mogelijk nieuwe klanten door de speeddate met ondernemers.

Wie van je vrienden hebben al een ticket gekocht?
Check het Facebook-event.

 

Je ontvangt ook mijn Patty Post.
Heb je nog vragen? Mail me gerust: mail@pattygolsteijn.com

 

Wat zeggen je voorgangers?

"Wát een magische dag was dit, één grote flow van inspiratie krijgen en inspiratie geven. Lig na te stuiteren in bed, 1000 indrukken tuimelend door mijn hoofd en hart."
— Anneke van der Kuip

“Wat heb ik een leuke en inspirerende dag gehad gisteren! De energie is weer lekker aan het stromen. Ik ben zoveel verder dan twee dagen geleden!”
— Claudia Verhey

“Patty, workshopgevers en deelnemers, allemaal bedankt voor een superinspirerende dag! Ik heb precies mogen ontvangen wat ik nodig had. En ik heb wat mogen brengen, dat vond ik ook heel bijzonder.”
— Cokkie Bakermans

“We staan nog heerlijk na te stuiteren! Top georganiseerd door the queen of cutting crap! We hebben alleen maar toffe mensen ontmoet en de sfeer was GAAAAAF!!”
— Margreet Maja Jacobs en Iris Barzilay

"Dankjewel voor het geweldige festival Patty, petje af hoe je dat hebt neergezet! Leuk om als vrijwilliger bij te dragen én deel te nemen aan workshops. Inspiratie, flow, delen, ontspanning, synergie, praktische tips. Echt voor herhaling vatbaar!!!" 
— Liesbeth Kluppel

"Allereerst heel erg bedankt voor de supergave dag gisteren! Wat geweldig!! Ik ben vandaag en morgen nog druk bezig met alle indrukken verwerken en de mensen opzoeken op Facebook e.d. om nog meer van hen te leren!!"
— Femke Joy Huibers-Saffrie

"Nou, ik ben ook nog aan het nastuiteren geweest! Heel gaaf om onderdeel van dit festival te mogen zijn en zo een mooie kickstart te hebben met een van mijn concepten voor volgend jaar, het geven van yin yoga les. :-) Supergoed gedaan, gewoon uitverkocht!"
— Simina Jonker

"Wat vond ik het een leuk festival, maar wat jammer dat het zo voorbij vloog! Ik heb genoten van de superleuke lieve mensen die er waren, wat voelde ik mij als nog nog oriënterende zzp'er mezelf thuis. Wat ik je mee wil geven is dat het super georganiseerd was, duidelijk, overzichtelijk, gemoedelijk, topsfeer. Bedankt Patty, het was suuuuuuuuuuper!"
— Dagmar Aben

"Het was heerlijk. Ik heb me suf genoten."
— Marjolijn de Galan

 

Host

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Aanspreekchick
Voor al je vragen, paniekmomenten en complimenten.

 

 

 

Programma voor VA's

 

Speeddate

Maak face-to-face kennis met ondernemers die een VA zoeken. Alles wat je hebt geleerd op deze dag kun je inzetten tijdens deze live gesprekken met potentiële klanten.

 

Anita Faber · webinarszonderzorgen.nl
Help jouw klant aan webinars zonder zorgen
Wil jij je eigenlijk wel verdiepen in webinars, maar weet je -net als je klanten- niet waar je moet beginnen? Tijdens deze workshop vertel ik meer over webinars, en over hoe jij als VA je klant kunt ondersteunen zodat deze zorgeloos webinars gaat geven. Wil jij je dienstenpakket ook uitbreiden met deze ondersteuning? Dan is dit een mooie gelegenheid om ermee te beginnen.

 

Cancia Leirissa · lekkersociaal.nl 
Een nieuwsbrief, en nu?
Wil je graag jouw klanten adviseren welke nieuwsbrief het meest effectief is voor hun doelgroep? Leer in mijn workshop meer over de verschillende soorten nieuwsbrieven, de content die je hiervoor moet kiezen, de verschillende emailclients en hoe je rekening houdt met mobiele gebruikers.

 
celine.jpg

Céline Poel - van den Boom · cetroen.nl
Meer zichtbaarheid!
Organiseren, snelle beslissingen nemen maar vooral ontzorgen. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar (online) zichtbaarheid. Vooral op social media is dit zeer belangrijk. Hoe kun jij hen hierin adviseren? Tijdens deze workshop geef ik een aantal praktische tips over het (mee)bedenken van een complete campagne, van huisstijl tot verschijning op internet.

 

Cilla Schot · hoofdletterc.nl
Bloggen voor business
Als VA is schrijven een onderdeel van je business. Je blogt voor je klanten, stuurt mails of houdt social media bij. Twijfel je of je wel de juiste woorden gebruikt? Ik vertel je waar je op moet letten als je voor anderen blogt en geef schrijftips die je direct kunt toepassen.

 
daphne.jpg

Daphne Lie · koersgerichtondernemen.nl
#1: Wat is je waarde?
Je deelt graag je kennis en doet dit tegen een bepaalde waarde (uurtarief). Hoe heb je die waarde bepaald? Op basis van wat gangbaar is in de markt? Wellicht op gevoel? Maar kan je met dit tarief ook je dromen realiseren? Je leert zelf je uurtarief te berekenen aan de hand van een eenvoudig model.

 

Daphne Lie · koersgerichtondernemen.nl
#2: Met administratie meer omzet
Waar hebben de meeste ondernemers geen zin in? Het bijhouden van hun administratie. Vaak is dat één van de taken die ondernemers graag uitbesteden. Dat kan naar een administratiekantoor, maar waarom niet naar een allround virtual assistant? Op een speelse interactieve wijze deel ik mijn kennis over belastingen en administratie tijdens deze sessie en wellicht kom je tot de ontdekking dat je je dienstenpakket gemakkelijk kunt uitbreiden. 

 

Francis Keek · franciskeek.nl
Maak je hoofd leeg met een braindump
Heb jij dat ook? Dat je hoofd vol zit met wat je moet doen op een dag? Dat je geen lijstjes maakt omdat je beter meteen kunt beginnen? Soms ook te veel oh ja momenten hebt? Te veel versnipperend bezig bent? Als VA heb je een hoop aan je hoofd. Om snel en goed van start te gaan start je de week met een braindump. Resultaat: meer doen in minder tijd. 

 

Inge de Groot · inge.pro
Eindelijk overzicht in al je klanten en taken
Hoe hou jij overzicht over al je klanten? Als je 30 taken hebt bij 5 klanten, hoe breng je dat in kaart? Hoe weet je wat je al gedaan hebt en voor wie? Overzicht is key, zodat je je workflow zo makkelijk en stressvrij mogelijk kunt organiseren. Voor jezelf en voor je klant, die je gerustgesteld kan laten meekijken. Ik laat je graag mijn systeem zien, zodat je in alle rust al je klanten overzichtelijk kunt helpen.

 

Janneke Dijkhuis · jannekedijkhuis.com
Van 'rat-race' naar reizende zwerver met een virtueel kantoor
Na drie jaar de rat race op Bali te hebben geleefd sprong ik op een zeilboot om van Maleisië naar Zuid-Afrika te zeilen. Nog nooit had ik gezeild, de mensen met wie ik op avontuur ging had ik nog nooit ontmoet en van veel eilanden die bezocht gingen worden had ik nog nooit gehoord. Tijdens deze talk en Q&A vertel ik over mijn 'accidental' carrière als Virtual Assistant, welke fouten ik heb gemaakt en wat je nodig hebt om een goede, reizende, VA te zijn. 

 

Klaar Mous · klaarenbeeld.nl
Vloggen, iedereen kan het leren
Video’s zijn dé manier om je bedrijf of jezelf onder de aandacht te brengen. Met een vlog maak je veel persoonlijker contact dan bijvoorbeeld met een tekst of een commercial. Dat wekt vertrouwen en daar gaat het om bij je klant! Dat weten we eigenlijk al een tijdje. Maar hoe overwin je drempels om het ook echt te doen én vol te houden? Tijdens de workshop geef ik je tips over hoe je gemakkelijk een goede start maakt met zakelijk vloggen. 

 

Mike Verbruggen · slmmr.nl
Automatiseer je werkdag
Als VA neem je veel werk uit de handen van ondernemers. En zonder dat je het door hebt zijn veel van deze werkzaamheden te automatiseren. In deze sessie laat Mike je allerlei voorbeelden zien, zoals het automatisch verwerken van de boekhouding, je urenregistratie en het ontvangen van betalingen en de facturatie van naar je klanten. Maar denk ook aan het inrichten en automatiseren van jouw ideale dagelijkse workflow. 

 

Muriël Versluis · salesdiva.nl
Sales is fun!
STOP met verkopen en start met helpen. Want iedereen wil geholpen worden. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw prospect ervan te overtuigen dat jij de juiste partij bent. Sales is namelijk veel meer dan verkopen; het is een mindset die iedereen kan aanleren. Een paar kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Ben jij klaar voor the next level in business?

 

Patty Golsteijn · pattygolsteijn.nl
Cut the crap
Je springt van de hak op de tak. De hele dag door check je je mailbox en social media. Aan het einde van de dag heb je van alles gedaan, maar je hebt geen idee wat precies. Je eigen projectplannen liggen nog altijd op de plank. Pff, hoe kom je uit dit razende hamsterwiel? Je krijgt allerlei handige oefeningen en tips in mijn workshop. 

 

Petra Fehring · academievirtueelprofessionals.nl 
Ontdek hoe je klanten JA laat zeggen tegen jouw aanbod
Vind jij het lastig om klanten te krijgen? Kan je niet van je bedrijf leven omdat je te weinig omzet hebt? Het werven van klanten is het allerbelangrijkste en het meest lastige onderdeel volgens vele VA’s. Tenzij… jij heel goed weet wat je exact moet vragen en aanbieden zodat ondernemers JA tegen jouw diensten zeggen. Wil jij meer klanten werven? Ontdek de bewezen aanpak volgens mijn SOM7® methode, zodat je proactief de markt kunt benaderen.

 

Ramona van Silfhout · stilleverhalen.nl
BRUIS!
Hoe blijf ik bruisend en gezond? Een vraag die je als VA vaak te weinig - of te laat! - stelt. Ontdek de vijf specifieke gebieden die samen jouw batterij optimaal opladen. Een inspirerende kijk op écht zorgen jezelf. 

 

Ria Kaashoek · riakaashoek.nl
Hoe je voor jouw klanten nieuwe leads en opdrachten krijgt via Facebook-advertenties en jouw waarde als VA en omzet hierdoor aanzienlijk stijgt
Wat is de Facebook Marketing Succes Cyclus en hoe krijg je hierdoor gericht klanten? Hoe start je laagdrempelig met adverteren op FB? En de meest onderschatte techniek om meer verkopen te realiseren.

 

Rosanne van Staalduinen · burostaal.nl
Word een website-expert in 60 minuten
Een goede website is zowel voor jou als voor je klanten essentieel. Maar waar moet een goede website aan voldoen? Wat is reponsive? Hoe kun je klanten helpen hoger in Google te komen? En hoe maak je een website aantrekkelijk voor bezoekers? Ik maak je in sneltreinvaart wijs in de wondere wereld van websites.

 

Wendy Edens · redpebbl.com
Fabulous VA - Yes, we're talking with you!
Van wie kun je nou het meeste leren dan de mensen uit je eigen vakgebied? We gaan leren van en met elkaar, je doet inspiratie op en je krijgt er een boel kennis bij van je vakgenoten. Een interactieve sessie onder begeleiding van Redpebbl.

 

 

Programma voor ondernemers die een VA zoeken (vanaf 14:00u)

Workshop Alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met een Virtual Assistant

Wat moet je weten voordat je start met een VA? Wat kun je uitbesteden? Wat beter niet? Wat zijn de misverstanden? Hoe selecteer je de juiste VA? Hoe begin je met een VA? Hoe werk je samen met een VA op lange termijn? We bespreken álles.

 

 

Speeddate

Maak face-to-face kennis met alle beschikbare VA's.

 

Veelgestelde vragen

"Is er ook vegetarische lunch?"
Ja, die is er sowieso. Voor andere dieetwensen of allergieën kun je mailen naar mail@pattygolsteijn.com

"Waar kan ik me inschrijven voor de sessies?"
Het blokkenschema met tijden wordt in de week voor het festival gepubliceerd. Je hoeft je niet in te schrijven voor de sessies. Je schuift op de dag zelf aan bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

"Wat als ik een ticket heb gekocht en ik kan er toch niet bij zijn?"
No problem. Dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Geef zijn/haar naam even door aan mij: mail@pattygolsteijn.com